Dudinozor Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 To trzeba ustalić, czy robimy znowu jakiś wspólny wyjazd po raz trzeci i dochodzimy do jakiś wspólnych ustaleń, czy każdy myśli coś sam ? Wiadomo wszystko wstępnie bo jeszcze olej dobrze nie ostygł po tegorocznej eskapadzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 24 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 To trzeba ustalić, czy robimy znowu jakiś wspólny wyjazd po raz trzeci i dochodzimy do jakiś wspólnych ustaleń, czy każdy myśli coś sam ? Wiadomo wszystko wstępnie bo jeszcze olej dobrze nie ostygł po tegorocznej eskapadzie :)dokładnie tak jak mówisz :) jednak Ja na pewno wybieram ten kierunek :)no i co do tego wypoczynku w Kupari nie będzie to 1 dzień tylko około 5-6 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Jak by się nigdzie wcześniej nie zatrzymywać dłużej jak na noc to te 5 dni jest do ogarnięcia w Kupari, ale to jeszcze przyjdzie czas na dogadywanie. A jaki termin bo by dobrze było na przykład 19 czerwca startować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 24 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Jak by się nigdzie wcześniej nie zatrzymywać dłużej jak na noc to te 5 dni jest do ogarnięcia w Kupari, ale to jeszcze przyjdzie czas na dogadywanie. A jaki termin bo by dobrze było na przykład 19 czerwca startować :)o terminie naprawdę jeszcze myśleć nie zacząłem :) ale myślę że jeżeli o mnie chodzi na dzień dzisiejszy mogło by być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 SV-ka wytrzyma na pewno , tylko czy Ty wytrzymasz moje towarzystwo ? :blush: Jak nie wytrzymam to stopem wrócisz ;) no i co do tego wypoczynku w Kupari nie będzie to 1 dzień tylko około 5-6 dniTrogir to jest to :rolleyes: a w Kupari nie byłam wszystko będzie się klarowało jak spadnie śnieg, a Ja będę się nudził w długie zimowe wieczory :) W te wieczory dużo się może wydarzyć hahaha pewnie zobaczymy co się wymyśli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 25 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Dubrownik lepszy niż Trogir :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICI Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 jako że Pan doktor dzień przed moją operacją ogłosił moje cudowne uzdrowienie :blink: to bierzcie mnie pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 jako że Pan doktor dzień przed moją operacją ogłosił moje cudowne uzdrowienie :blink: to bierzcie mnie pod uwagę.Maciek super informacja :-) Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 26 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 jako że Pan doktor dzień przed moją operacją ogłosił moje cudowne uzdrowienie :blink: to bierzcie mnie pod uwagę.Super :)Będziemy pamiętali :)Wszystko pokaże się na forum w swoim czasie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 na stronach MOTOGEN pojawił się właśnie opis Foressta z naszej wyprawy + zdjęcia . Kto nie oglądał to zapraszam :http://www.motogen.pl/MotoBalkany-2013-3,19341.html Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieslaw2158 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 WITAM WSZYSTKICH I POZDRAWIAM. na stronach MOTOGEN pojawił się właśnie opis Foressta z naszej wyprawy + zdjęcia . Kto nie oglądał to zapraszam :http://www.motogen.pl/MotoBalkany-2013-3,19341.htmlPABLO PYKNI 884092365 . W PAZDZIERNIKU ZALICZYLEM KAWALEK LAZUROEEGO WYBRZEZA .DINO DI MARINO-NICEA -KANION VERDON SUPER POLECAM. .WESOLYCH I NOWEGO 2014. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Dzięki Adrianowi mamy co oglądać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Miło się ogląda... tym bardziej, gdy tak zimno na zewnątrz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Cześć Karola ;-) Czy w te długie zimne wieczory już wymyśliłaś gdzie się wybierasz na motocyklu ? Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Cześć Pablo ;) powiem Ci, że sporo rozmyślamy z koleżanką o tym. Kilka kierunków wybrałysmy ale niektóre same się dyskwalifikują na dzien dobry jak np. Ukraina.Czytam też o planach innych uczestników forum :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi