Zielony29 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Witam.Jak w temacie poszukuję pilnie na części rozbitej Hondy CBX 750 F. Proszę o kontakt tel. 793680429. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Będziesz miał problem taką rozbią w krowi kamuflaż znaleźć... ;) jakiegoś prostszego przykładu nie było ? :) Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony29 Opublikowano 7 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Ha, Ha. No właśnie wziąłem pierwsze lepsze zdjęcie. Prawdę mówiąc rozchodzi mi się o taką: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Ogarnij się w końcu pokazujesz daw różne modele Hondy.Napisz dlaczego szukasz rozbitka ? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony29 Opublikowano 8 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Potrzebuję drugiej do przeróbki. Chcę się trochę pobawić a brak mi paru części. Rozbitek więc wyjdzie raczej taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi