Gość kejti08 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 fajnie :) to czekam na znak :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gab. Opublikowano 19 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 (edytowane) fajnie :) to czekam na znak :)Sprawa wygląda następująco. Zakupiłem emblemat jednakże teraz otzrymałem maila ze sklepu, iż sprawa się przeciągnie. Były na stanie dwie sztuki ale...kilka miesięcy temu. Po prostu nie zaktualizowali strony. Jako że pieniądze także wpłynęły na konto sklepu, gość stwierdził że znajdzie ten emblemat u swoich znajomych i na pewno wyśle. Nie potrafił tylko określić czasu. Dał mi dwie opcje-albo zwraca pieniądze, albo czekam i otrzymam zamówiony towar. Zatem czekam. Aha-wszystko załatwiała siostra mojego znajomego (wysyłka po USA). Do Polski raczej by nie wysłał. Dam znać w miarę rozwoju sytuacji. Edytowane 19 Września 2013 przez Gab. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kejti08 Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 kto by pomyślał, że u nich też taki bałagan ;) No nic. Wiesz ja te emblematy mam - tzn jeden jest całkiem znośny, drugi zdecydowanie w kiepskim stanie. Więc ostatecznie przykleję te stare. Nawet się z ojcem śmialiśmy, że to taki akcent z prawdziwej historii tego motocykla - wszystko odnowione a tu taki dodatek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gab. Opublikowano 5 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Witam!Dzisiaj otrzymałem zwrot pieniędzy na konto. Gość się poddał i stwierdził, że nie zdobędzie emblematu (pewnie nie za te pieniądze). Zatem definitywnie stwierdzam, iż w sklepie nabyć się nie uda.Może faktycznie zrobię, jak sugerowałaś-motocykl zrobiony na ideał ale z "rodzynkiem" w postaci trochę przeszlifowanego emblematu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kejti08 Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 aha, no to pozostaje jeździć ze starymi i ewentualnie polować na ebayu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wallygatorr Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Mój kolega ma na zbyciu taki emblemat na lewą stronę zbiornika softa - w zeszłym roku sprowadzałem trochę gratów z USA i m. in. dla niego komplet emblematów .Prawy założył do siebie, ostatnio go pytałem to lewy to jest na zbyciu. Stan idealny. Jak by co to dajcie info na priv. Cytuj http://keeprockin.art.pl/Facebook Keep Rockin' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kejti08 Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 wally wysłałam Ci priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wallygatorr Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Zdjęcia.... Cytuj http://keeprockin.art.pl/Facebook Keep Rockin' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi