Derbiolga Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Czy znalazłaby się jakaś osoba chętna na wycieczkę w Bieszczady w drugiej połowie września? jestem kobietą, jeżdżę yamaha tdm900 i byłaby to moja pierwsza dalsza wyprawa motocyklem :) ewentualnie może jedzie jakaś grupka znajomych która mogłaby mnie przygarnąć pod swoje skrzydła? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Diabeł ? Jedziem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grudy Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Hejka, Wrzuciłem maila na Prive ..... Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derbiolga Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 odpisałam ;) Przemek? Diabeł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raciaty Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Jaki termin wchodzi w rachubę bo może bym się załapał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derbiolga Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 po 10 września każdy termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuk70 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Czy znalazłaby się jakaś osoba chętna na wycieczkę w Bieszczady w drugiej połowie września? jestem kobietą, jeżdżę yamaha tdm900 i byłaby to moja pierwsza dalsza wyprawa motocyklem :) ewentualnie może jedzie jakaś grupka znajomych która mogłaby mnie przygarnąć pod swoje skrzydła? ;)hej ja bardzo chtnire bum gdzies pojechał po mi sie triche towazystwo rozwaliło tylko podaj termin jusz wolne załatwiam ,zawsze moge sie dołoczyc do grupyjanusz hej ja bardzo chtnire bum gdzies pojechał po mi sie triche towazystwo rozwaliło tylko podaj termin jusz wolne załatwiam ,zawsze moge sie dołoczyc do grupyjanusz Czy znalazłaby się jakaś osoba chętna na wycieczkę w Bieszczady w drugiej połowie września? jestem kobietą, jeżdżę yamaha tdm900 i byłaby to moja pierwsza dalsza wyprawa motocyklem :) ewentualnie może jedzie jakaś grupka znajomych która mogłaby mnie przygarnąć pod swoje skrzydła? ;)niewiem jak sie u poruszc hiihh ale moze sie zgadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derbiolga Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 dokładnego terminu jeszcze nie mogę podać bo sama nie wiem kiedy bede mogła :(na pewno druga połowa września :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mare36ks Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 a na jak dlugo? ja jade w tamte rejony 13-16.09. moze uda mi sie wywalczyc dodatkowy dzien w ktoras strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzombek Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 (edytowane) dokładnego terminu jeszcze nie mogę podać bo sama nie wiem kiedy bede mogła :(na pewno druga połowa września :) A kiedy będziesz wiedzieć kiedy bedziesz mogła?? :P z racji że ponad miesiąc miałem zepsute moto i nie udało mi się nigdzie pojechać więc chetny jestem przyłączyć się do każdej wycieczki lolz tym że jak we wrześniu to mi osobiście najlepiej pasuje albo do 13stego albo po 21-szym.ale swoją droga mogłabyś jakie dodatkowe info dać, czyli na ile wypad i czy raczej objazdowo w siodle motocykla czy dojazd porzucenie moto i łażenie po górach?? Edytowane 28 Sierpnia 2013 przez Jarzombek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kgrzegory Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 A kiedy będziesz wiedzieć kiedy bedziesz mogła?? :P z racji że ponad miesiąc miałem zepsute moto i nie udało mi się nigdzie pojechać więc chetny jestem przyłączyć się do każdej wycieczki lolz tym że jak we wrześniu to mi osobiście najlepiej pasuje albo do 13stego albo po 21-szym.ale swoją droga mogłabyś jakie dodatkowe info dać, czyli na ile wypad i czy raczej objazdowo w siodle motocykla czy dojazd porzucenie moto i łażenie po górach?? Witam,Ja planuję coś takiego w najbliższy piątek-niedzielę (27-28-29.09:http://goo.gl/maps/G8Nuz Jeżeli oragnizujecie się nadal, może jakoś się spotkamy?Jest to moja pierwsza wyprawka, zamierzam nocować w hotelo/pensjonatach z uwagi na pogodę. PozdrawiamKonrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzombek Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Ja tam mogę tylko w swoim imieniu odpowiedzieć.Nikt stąd się nie odezwał ani na privie ani tutaj (zresztą widać). Stąd ja się z nikim nie organizuję heh... Ktoś temat rzucił i zamilkł/zamilknął... Na chwilę bieżącą siedzę i się kuruję bo coś grypo pochodnego mnie dorwało. Ale jak stanę na nogi to myślałem żeby zrobić jakiś trip 1-2 dniowy (niekoniecznie w bieszczady, generalnie gdziekolwiek na moto :)). Jednak to zależy od tego kiedy będę zdrowy i od tego czy pogoda pozwoli.Zatem ogarnę się chorobowo to będę myślał dalej co i jak.Powiedz czy sztywno trzymasz się terminu? i czy planowałeś konkretniej miejsca noclegów że podzieliłeś trasę na 3 dni?W kwestii technicznej. Moim zdaniem odbicie do polańczyka jest bez sensu bo tam nic nie ma. Prędzej odbić do Cisnej do siekierezady na pifko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kgrzegory Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Ja tam mogę tylko w swoim imieniu odpowiedzieć.Nikt stąd się nie odezwał ani na privie ani tutaj (zresztą widać). Stąd ja się z nikim nie organizuję heh... Ktoś temat rzucił i zamilkł/zamilknął... Na chwilę bieżącą siedzę i się kuruję bo coś grypo pochodnego mnie dorwało. Ale jak stanę na nogi to myślałem żeby zrobić jakiś trip 1-2 dniowy (niekoniecznie w bieszczady, generalnie gdziekolwiek na moto :)). Jednak to zależy od tego kiedy będę zdrowy i od tego czy pogoda pozwoli.Zatem ogarnę się chorobowo to będę myślał dalej co i jak.Powiedz czy sztywno trzymasz się terminu? i czy planowałeś konkretniej miejsca noclegów że podzieliłeś trasę na 3 dni?W kwestii technicznej. Moim zdaniem odbicie do polańczyka jest bez sensu bo tam nic nie ma. Prędzej odbić do Cisnej do siekierezady na pifko ;)Terminu trzymam się sztywno, natomiast trasa jest do adaptacji.Noclegi 2, będę rezerwował ok czwartku. Jestem online w pracy w razie pytań, zapraszam. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Przepraszam, że dołączę do wątku "konkurencyjnego... ale co powiecie na pierwszy weekend października (i noclegi za free)???Tyle tylko że to Czechy - jaskinie w Piekielnych Dołach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzombek Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Przepraszam, że dołączę do wątku "konkurencyjnego... ale co powiecie na pierwszy weekend października (i noclegi za free)???Tyle tylko że to Czechy - jaskinie w Piekielnych Dołach...czytałem Twój post i nawet coś mi przez sekundę przeszło przez łeb ale się nie da heh;/ ja w pierwszy weekend października pracuję i ni jak nie dam rady się z tego wyplątać heh... Terminu trzymam się sztywno, natomiast trasa jest do adaptacji.Noclegi 2, będę rezerwował ok czwartku. Jestem online w pracy w razie pytań, zapraszam. [email protected] Spoko;) tak jak napisałem wydobrzeję będę myślał i się odzywał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi