kasztan95ftw Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 witam wszystkich, jakiś czas temu kupiłem honde mtx 80 c w opłakanym stanie, zrobiłem ją ale mam parę problemów: - nie mam aku, ale i tak wszystko działa, na stronie z czesciami jest do kupienia aku to tego modelu, a ja nawet nie mam w motorze uchwytu na aku,- kierunki mi nie mrugaja po włączeniu tylko sie swiecą - leje mi z rury olej silnikowy ale po rozebraniu silnika nie znalazlem nic podejrzanego. w zasadzie to tyle problemów. z gory dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 aku jest potrzebny do prawidłowej pracy kierunkowskazów i klaksonu -jak kupiłeś trupa to zanim go założysz sprawdź jakie napięcie daje regel , żeby nie uwalić nowego aku......... kierunki do póki nie będzie aku mogą świrować....... masz dozownik ?? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasztan95ftw Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 dozownik mam. a jak podłączyc te aku bo kabli do niego nie ma tam nigdzie, musiały zostać wyrwane albo coś, a nie wiem ja go podłączyć, jestem zielony totalnie jesli chodzi o elektryke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilant Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 to daj komuś kto coś wie, przez internet kabli Ci nie będziemy raczej szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 jak jesteś totalnie zielony a elektryka jest posiekana że brakuje kabli itp to sam nie dasz rady-poszukaj kogoś kumatego na miejscu bo przez internet nie dam rady ci tego wytłumaczyć..... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasztan95ftw Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 aha to ok, dzieki za pomoca wiecie co moze byc nie tak ze leje mi z rury??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 za dużo oleju/zły olej/ walnięty simmering od sprzęgła/ za mało w palnik dajesz :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasztan95ftw Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 a wiecie ile powinno byc oleju w wersji c? bo jak spuszczałem to było 1,2 litra i nie wiem czy to nie za duzo troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi