Gość małaMi Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 (edytowane) ks chodziło mi że ten temat jest pozbawiony sensu i merytorycznych rozważań :sad: . Edytowane 4 Października 2013 przez małaMi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kejti08 Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 no to widzę, ze kolega jest z tych jeźdźców co nigdy nie jeżdżą poniżej prędkości światła więc nie wiedzą, że im niższa prędkość tym trudniej a ta stabilna nie zawsze jest osiągalna w korkach, na skrzyżowaniach itp. Jak na ponoć instruktora to wiedza coś jakby słabieńka. Nie mówiąc o porównaniu Gladiusa do Sportstera. Marnie się tłumaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Ale o co chodzi ???Zepsul sie ? - zepsul. Naprawili ?Naprawili. O czym tu dyskutowac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 4 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 (edytowane) no to widzę, ze kolega jest z tych jeźdźców co nigdy nie jeżdżą poniżej prędkości światła więc nie wiedzą, ...że im niższa prędkość tym trudniej a ta stabilna nie zawsze jest osiągalna w korkach, na skrzyżowaniach itp. Jak na ponoć instruktora to wiedza coś jakby słabieńka. Nie mówiąc o porównaniu Gladiusa do Sportstera. Marnie się tłumaczysz. Wrecz przeciwnie, w terenie zabudowanym jezdze przepisowo, a poza tez nie przeginam. Wdajesz sie jako amatorka w dyskusje z profesjonalista, nie potrafiaca zrozumiec o czym pisze. W poprzednim poscie napisalem wyraznie predkosc stabilna ! O niestabilnej nie pisalem nic, bo co tu pisac ? Jezeli ktos nie potrafi wykonac STOP & GO to moze niech cwiczy na placu zanim zostanie wypuszczony na ulice czy dopuszczony do egzaminu. Zanim wypuszcza sie kursanta na ulice ten musi najpierw opanowal plac. Nie twierdze, ze dla swierzaka poruszanie sie w przedziale predkosci niestabilnych jest latwe, no ale nie robmy z tego jekiegos wiekszego halo skoro ludzie te manwery zdaja bez wiekszych trudnosci, tyle, ze jezeli ktos byl wyszkolony na 8 - kach i niczym innym, to reprezentuje pozniej taki poziom i ma takie pojecie jak Ty. Z czytaniem ze zrozumieniem rowniez nie nalezy do Twoich mocnych stron. Nigdzie sie nie tlumaczylem co najwyzej zadalem pytanie Wytlumacztysz mi roznice w prowadzeniu np Gladiusa a Sportstera ? z ktorego wyszly kwiatki jak powyzej, pitolenie o niskich predkosciach na skrzyzowaniach i korkech i nic pozatym, zadnych konkretow a odpowiedzi jak nie bylo tak niema, wiec z czym do gosci ? :crossy: Edytowane 4 Października 2013 przez ks-rider Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kejti08 Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 jesteś tak zajebiście profesjonalny w swoich wypowiedziach, że się wystraszyłam, poległam i w ogóle poraziło mnie. Szkoda tylko, że sportem 1200 jeździłam a Ty nie i pojęcia nie masz. Ale niech Ci będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 o oczyszczalni będzie decydował moderator. widzę, że się luzują obyczaje, tak młodszym jak i starszym użytkownikom forum; temat zostaje ponieważ służy dyskusji, a nie pyskówkom poszczególnych osób. jeśli ktoś koniecznie chce odpocząć od forum - proszę bardzo, wystarczy kolejny post jak te, które właśnie zniknęłyjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kejti08 Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 hmmm ok, tylko ciekawi mnie czemu kasując moją odpowiedź, nie skasowałeś również wypowiedzi kolegi odsyłającego mnie do kuchni. Rozumiem, że to wypowiedź na poziomie, merytoryczna i służąca dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 No to ja rowniez skasowalem zeby bylo po rowno.Jak dzieci kurcze, jak dzieci :). Do kuchni chetnie chodze z zona i jest to czescia naszego "quality time together ".Kto tego nie ma to nie wie co traci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi