Kleo Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Hej,Mam zamiar w niedalekiej przyszłości kupić sobie motor ale najpierw chcialabym znależć osobę, która przekaże mi trochę swojej cennej wiedzy:).Jednym słowem zostanie moim mentorem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Trzeba było zostac kobieta ;) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Siemka,Mentor?Może potrzebny motor? Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mare36ks Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 jeszcze zalezy jaka konkretnie wiedze chcesz posiasc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Trzeba było zostac kobieta ;) Te, bystrzak. "Mam zamiar w niedalekiej przyszłości kupić sobie motor ale najpierw chcialabym znależć osobę, która przekaże mi trochę swojej cennej wiedzy:)." Zgłaszaj się, to Twoja ostatnia szansa przed emigracją. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Trzeba było zostac kobieta ;)I do tego atrakcyjną :) Pozdr,F. Te, bystrzak. "Mam zamiar w niedalekiej przyszłości kupić sobie motor ale najpierw chcialabym znależć osobę, która przekaże mi trochę swojej cennej wiedzy:)." Zgłaszaj się, to Twoja ostatnia szansa przed emigracją. Ups... :)Też nie dopatrzyłem. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Jaka wiedza Cię konkretnie interesuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 jeszcze zalezy jaka konkretnie wiedze chcesz posiasc :) Pewnie ... dogłebna :biggrin: Zgłaszaj się, to Twoja ostatnia szansa przed emigracją. Za malo czasu ....Moja wiedza jest .... bardzo duza ;) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Mogę pomóc. Tak bez podtekstów :rolleyes: Cytuj :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Dziewczyna już i tak się spłoszyła po tych seksistowskich uwagach co poniektórych. Jakby co ja również mógłbym pomóc chociaż na mentora to chyba jeszcze zbyt młody ( i piękny) jestem :icon_razz: :icon_razz: Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 (edytowane) Typowa prowokacja, zalogowany/a w celu wywołania wiadomych komentów u dorosłych facetów, jak widać zawsze działa :P. Edytowane 2 Września 2013 przez MYCHA75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kargulo Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 mi rośnie broda to moge być mentorem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 (edytowane) Mycha nie psuj zabawy. My się tym topickiem dowartościowujemy trochę :) Edytowane 6 Września 2013 przez -lisio- Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kargulo Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 No Mycha przestan, Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 No i kolega Kleo ucichł...... jak widać potrafimy skuteczne zniechęcić :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi