Shinigami Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Synchro nic nie zmieni ale jeśli masz w ramach gratisu albo i tak się z tym nosiłeś po montażu to ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piniorg80 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 No ale jak pcham łapy do pływaków, dawek paliwa itp to po tym nalezałoby synchro zrobic? poprawcie jesli sie myle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Synchro robisz jeśli nie wiesz kiedy ostatnio było robione albo serwisówka mówi, że już czas sprawdzić wartości podciśnień albo bujają Ci się jałowe obroty. To wpływa wyłącznie na wartości podciśnień w dolocie a nie dawkowanie paliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piniorg80 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 ustawiłem pływaki po 14mm czyli wiecej niż w serwisówce. 2wie środkowe świece były jasne, az za bardzo czyli powietrza za duzo a 2wie boczne dalej czarne, ale róznica była w jezdze przerywał do 2tys a nie jak wczesniej do 4rech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piniorg80 Opublikowano 10 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Chyba znalazłem przyczynę. Plastikowe igliczki od ssania- jedna miała urwana koncówke a 2 strasnie wytarta. pozaślepiam kanaliki od ssania i dam znać czy jest poprawa.strasznie* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 I jednak ssanie... Daj znać czy pomogło :) Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piniorg80 Opublikowano 11 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Pomogło, żwawszy jest z dołu i nie przerywa jak wczesniej, jedynie ma jakas zamułke po 7tyś jak dobrze odkrece, a tak poza tym jest ok. świece są jeszcze ciut za czarne, pobawie sie skłądami mieszanki i moze bedzie ok. Dzieki Buber za naprowadzenie :) Kupie komplet świec i spróbuje ustawic jak trzeba, bo po tych to juz iskra skacze ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Pamiętaj że skład mieszanki (śruba) odpowiada tylko za niskie obroty. A 7k to już niskie nie są. Tutaj by były iglice albo dysze. Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piniorg80 Opublikowano 11 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Wiem, wiem. Teraz opusciłem iglice o 2 ząbki i jest lepiej. Powoli i może coś mi z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi