Qadrat Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udost臋pnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 聽Zdj臋cie zegar贸w od RF900. U mnie w skr贸cie przedstawia si臋 tak:聽1 - gdy tutaj dojdzie wskaz贸wka, w艂膮cza si臋 wentylator (czyli powy偶ej tej grubszej kreski na 艣rodku)2 - w tym miejscu jest wskaz贸wka, jak jad臋 spokojnie na trasie (w ch艂odniejsze dni jest nawet minimalnie poni偶ej tej kreski)聽Czy temperatura podczas jazdy nie jest zbyt niska? W innych motocyklach (nie RF) jak patrzy艂em, to wska藕nik podczas jazdy trzyma si臋 wy偶ej, ni偶 w moim przypadku. Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
_Monter_ Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udost臋pnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Najpierw zobacz czy w og贸le tam jest.Jesli jest tak jak m贸wisz to musia艂by si臋 zawiesi膰 w pe艂nym otwarciu. Trop og贸lnie dobry. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
gozdzik77 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udost臋pnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Z tego co pami臋tam w mojej RF900 w czasie jazdy wskaz贸wka by艂a na zaznaczonej pozycji 1. Wentylator chyba w艂膮cza艂 sie tak jak u Ciebie. Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Qadrat Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Udost臋pnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Jutro mam w planach wymian臋 p艂ynu ch艂odniczego to i termostat od razu sprawdz臋, aczkolwiek co艣 z nim jest nie tak. Ogl膮da艂em na youtube filmiki z udzia艂em RF900 i tam podczas jazdy maj膮 wskaz贸wk臋 wy偶ej, ni偶 u mnie.聽Od razu zapytam - czy nowy termostat to tylko w ASO? Nigdzie nie uda艂o mi si臋 znale藕膰 nowego termostatu do tego motocykla, a z do艣wiadczenia wiem, 偶e ASO ma ceny zaporowe (np. za 4 iglice do RF zawo艂ali 260z艂). Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Do艂膮cz do dyskusji
Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.