Skocz do zawartości

Gumy nie wgryzają się w asfalt, ślizga się

spiwor
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nie jestem na czasie z Bridgestone ale używałem kiedyś bt20, bt21, bt14, nie pisząc już o kartoflakach bt 57 i wywarły na mnie nie najlepsze wrażenie. W sumie to najgorsze i tak zraziłem się do firmy.

No i też ograniczają mnie rozmiary opon.

Przód 110 tył 160.

ks-rider

To jest prosty amor i nie ma regulacji skoku. Fakt nigdy nie byl oddawany do regeneracji ale sprawdzałem palcem i się nie poci.

Aktualnie mam ustawione o jeden ząbek powyżej standardu.

Zmiękczyc jeszcze trochę? Ale szczerze obawiam się, że zacznie w winklach pływać. W motocyklach standart na ile kilogramów jest ustawiany?

Notoryczny kłamca :icon_twisted:

To jest prosty amor i nie ma regulacji skoku. Fakt nigdy nie byl oddawany do regeneracji ale sprawdzałem palcem i się nie poci.

Pociacic sie nie musi, olej mogl po prostu stracic swoje wlasciwosci.

:crossy:

Nie jestem na czasie z Bridgestone ale używałem kiedyś bt20, bt21, bt14, nie pisząc już o kartoflakach bt 57 i wywarły na mnie nie najlepsze wrażenie. W sumie to najgorsze i tak zraziłem się do firmy.

No i też ograniczają mnie rozmiary opon.

Przód 110 tył 160.

Jak chcesz to Ci sprzedam slicka w tym rozmiarze na tył to sobie sprawdzisz jak się wgryza w asfalt ;)

Why... So... Serious

No to akurat wymieniłeś najmniej ciekawe bridgestony :) S20 czy BT-002 mają naprawde świetne opinie, zresztą na tej ostatniej jeździłem i jest kosmos :) Lepsze od moich obecnych pilot power 3.

www.moto-opinie.info - Opinie o produktach motocyklowych w jednym miejscu

Sklep motocyklowy Moto Opinie

No to akurat wymieniłeś najmniej ciekawe bridgestony :) S20 czy BT-002 mają naprawde świetne opinie, zresztą na tej ostatniej jeździłem i jest kosmos :) Lepsze od moich obecnych pilot 3.

To, ze BT udalo sie zrobic dobre opony, nie swiadczy o tym, ze wszastkie ich produkty sa takie zajefajne. Co do opon torowych to sie nie wypowiem, bo nigdy na takowych nie smigalem, raszta to generalnie syf.

:crossy:

Podregulowałem jeszcze przedni zawias.

W porównaniu jak było jak pisałem pierwszego posta to jest po prostu przepaść, in plus oczywiście.

Na razie tak zostawiam, żeby czegoś nie zepsuć bo jest dobrze.

Na drodze gumy i zawieszenie przekazują mi wszystkie potrzebne informacje tak więc można skupić się na szaleństie drogowym :)

Dzięki za wskazówki i odpowiedzi

:flesje:

Notoryczny kłamca :icon_twisted: