mateo92 Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 witam,możecie napisać jakie skutery i motocykle mają kufer, w którym zmieści się kask integralny, bardzo proszę, to dla mnie ważne bo chce kupić jakiś motocykl, ewentualnie skuter, którym mógłbym jeździć do pracy, ale w pracy za bardzo nie mam gdzie tego kasku bezpiecznie zostawić, z góry wielkie dzięki za odpowiedzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magik Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 :D chodzi Ci o kufer w sensie schowek pod siedzeniem w skuterach?bo taki akcesoryjny kufer to moze byc praktycznie we wszystkich jak sie chce to sie ma ;) Quote Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateo92 Posted July 15, 2013 Author Share Posted July 15, 2013 :D chodzi Ci o kufer w sensie schowek pod siedzeniem w skuterach?bo taki akcesoryjny kufer to moze byc praktycznie we wszystkich jak sie chce to sie ma ;)chodzi mi o schowek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeszua Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 większość współczesnych skuterów ma schowek pod siodłem, i chyba żaden motocykl. natomiast dopiero z opisów szczegółowych (testów) możesz się dowiedzieć, co do tego schowka wchodzi - tzn. większość zmieści co najwyżej jet'a, często niestety płytkiegojsz Quote „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Link to comment Share on other sites More sharing options...
JACK. Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 (edited) w większości chińskich skuterów mieści sie " kask integralny" ale kask który sie tam mieści mimo atestów nie daje żadej gwarancji na ochrone głowy mówie tu o tych "tigerach" dodawanych praktycznie gratis lub kupowane za stówke :D z markowych na pewno w yamasze aeroxie jest dość spory schowek i kask integralny mieści sie bez problemu . Ale jeżeli nie robi Ci różnicy czy skuter czy motocykl to pomyśl może o maxi skuterze :D Edited August 9, 2013 by JACK. Quote LwG! :flesje: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts