lukasz1981 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Czy posiada ktoś może w pdf'ie manuala w której opisana będzie wersja long? Mam z jakiegoś amerykańskiego forum książkę z roku 2004 lub 2005 ale tam nie ma ani słowa o wersji SS bo ich produkcję jeśli się nie mylę zaczęli w 2006. Brakuje mi podstaw jak ciśnienie w kołach zależnie od obciążenia, regulacja zawieszenia itp. Ma ktoś może namiary na taką knigę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Hmm ciśnienie w kołach jest w serwisówce ? Ja mam do Firebolta jedynie, możesz podpytać forumowego maarp'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz1981 Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Hmm ciśnienie w kołach jest w serwisówce ? Ja mam do Firebolta jedynie, możesz podpytać forumowego maarp'a Tak, jest seria książek do Buella do dziś sprzedawana w Stanach, coś na wzór popularnych u nas "Sam naprawiam...". Wypuszczali takie książki co rok z aktualnymi modelami i mam taką do lightningów 2005 ale dotyczy ona wersji XB9 i XB12 z tego rocznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz1981 Opublikowano 18 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Udało mi się namierzyć wersję PDFdo Lightningów z rocznika 2007. Gdyby ktoś potrzebował to pisać na priv :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi