Yamaha Drag Star 650 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Witam mam piękną Yamahę Drag Star 650, w idealnym stanie, garażowana, używana sporadycznie ( niestety zawód lekarza nie pozwala na takie przyjemności ) Motor trzymam w swojej własnej sypialni, ale muszę go sprzedać. Jeżeli jest ktoś zainteresowany szczegółami proszę o kontak mailowy albo telefoniczny : [email protected] 500 642 788P.SOddam tylko w dobre ręce, komuś kto będzie dbał o nią tak jak ja. Pozdrawiam Agnieszka Balińska Tylko osobie która kocha motocykle :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Agnieszko - moja rada, zamieść jakieś foty, link do aukcji, cenę, cokolwiek... Inaczej zaraz zostaniesz zjechana - i pewnie słusznie.A poza tym, co to za denne tłumaczenie, że "niestety zawód lekarza nie pozwala na takie przyjemności"?Znam lekarzy motocyklistów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamaha Drag Star 650 Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Dziękuję tadeo za radę :) Chętnie wrzucę kilka zdjęć, na dowód moich słów. Kilka słów o moim cacuszku :Pojemność skokowa 650 cm3Moc 54 KMNiewielki przebiegIdealny stan techniczny i wizualnyUnikalny kolorKilka lat temu sprowadzony z Niemiec od mojej koleżanki LekarkiBogate wyposażenie ( sakwy, piórnik , kufry itp ) Jeżeli ktoś jest zainteresowany zakupem, to proszę o kontakt telefoniczny bądź mailowy w celu ustalenia ceny :) PozdrawiamAgnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi