songoku Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 (edytowane) Siemanko, Czy znaleźliby się chętni na SD 15-16 lipca?Jakiś czas temu się organizowaliśmy grupowo i wyszło po 100 PLN od głowy taniej za 2 dni.Może niewiele, ale zawsze na bak jest.Procedura jest taka, że ja zbieram kase i wysyłam jednym zbiorczym przelewem. Jak pogoda będzie do dupy to zawsze w piątek można zadzwonić i przełożyć sobie indywidualnie kasę na inny termin. Równoległa rejestracja przez stronę SD jest obowiązkowa. 1. songoku2. slajciak (kolega z innego forum)3. extradam (kolega z innego forum)4. kwazi (kolega z innego forum)5. ... jesli chcecie się dopisać to zapraszam, ale proszę o dopisywanie się osób, które sa pewne wyjazdu zeby nie było bicia piany na darmo :) PozdroMarcin Edytowane 25 Czerwca 2013 przez songoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Ja raczej na sierpień dam radę w najgorszym wypadku wrzesień. Kuwa trochę żałuję że spróbowałem bo mnie ciągnie jak hu... ale wiem ze na razie mnie nie stać. Jak nie wyjadę na zachód w lipcu na szparagi :) to będzie bardzo ciężko z regularnymi wyjazdami. Póki co mogę jedynie pośmigać wirtualnie w Poznaniu ale dobre i to zawsze jakiś trening.Jak będzie można się kiedyś do Was podłączyć na speeddey to się Marcin do Ciebie zgłoszę. Póki co miłego upalania i poprawy wyników bo to chyba jednak najważniejsze dla psychiki że małymi krokami ale do przodu. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKoo Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Czyli ile to wychodzi, 800zł od łba za 2 dni? Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rinas Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Ja może będę się pisał ale na 1 dzien, takze nie wiem czy 1 dz. też to działa? Nie wiem czy jest sens robic zamieszanie o 50 zeta...Aha - i do kiedy trzeba to zgłosic? Ja będe wiedział dopiero po rundzie, czyli za 2 tyg. Może Yuby tez na 1 dzien skoczy? Ale to własnie kwestia czasu, i czy jest opcja na znizke na 1 dzien, jezeli nie to post nieakt. Cytuj ...to nie motur, LECZ TWA BANIA ...WYMAGA... tuningowania!https://www.facebook.com/pawel.rinas.przybylski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akiraone Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Siemanko, Czy znaleźliby się chętni na SD 15-16 lipca?Jakiś czas temu się organizowaliśmy grupowo i wyszło po 100 PLN od głowy taniej za 2 dni.Może niewiele, ale zawsze na bak jest.Procedura jest taka, że ja zbieram kase i wysyłam jednym zbiorczym przelewem. Jak pogoda będzie do dupy to zawsze w piątek można zadzwonić i przełożyć sobie indywidualnie kasę na inny termin. Równoległa rejestracja przez stronę SD jest obowiązkowa. 1. songoku2. slajciak (kolega z innego forum)3. extradam (kolega z innego forum)4. kwazi (kolega z innego forum)5. ... jesli chcecie się dopisać to zapraszam, ale proszę o dopisywanie się osób, które sa pewne wyjazdu zeby nie było bicia piany na darmo :) PozdroMarcin Czesc , nadal jest tylko wasza czworka ? widze ,ze dycha raczej sie nie zbierze :/ (od nas jest 3'ech) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 no niestety musimy sie przesunąc na następny SD 29-30/07cała czwórka na nastepny jest aktualna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 problemy logistyczne niestety :P piszesz sie na next one..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akiraone Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Komunia czy chrzciny? :lalag: :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom85 Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 szukam miejsca dla mnie i dla moto . jak ktos ma wolne miejsce to bym sie zabral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rinas Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 PW sprawdz Cytuj ...to nie motur, LECZ TWA BANIA ...WYMAGA... tuningowania!https://www.facebook.com/pawel.rinas.przybylski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi