fincher Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 I jak masz już wszystkie części? CZy jeszcze nie przysłali ?? Cytuj Łoś50>Dragstar125>CBR125>FZS600>FZ6>CBR600>SV650>FZS1000>Versys650>G310r/gs>F850GS>K1600Gt>RnineT Scrambler>R1250GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prefo86 Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 W przyszłym tyg dopiero dojda ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fincher Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Jak dojdą i poskładasz to daj znać w tym temacie bo znajomy też ma "Rke" i jest zainteresowany takim zestawem:) Cytuj Łoś50>Dragstar125>CBR125>FZS600>FZ6>CBR600>SV650>FZS1000>Versys650>G310r/gs>F850GS>K1600Gt>RnineT Scrambler>R1250GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prefo86 Opublikowano 9 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Powiedz koledze że jak przyjdzie mi ten zestaw moge mu go odsprzedać w Bardzo dobrej cenie o 1k mniej jak w kazdym innym sklepie i od reki. Powód jest taki że sprzedam Rke i kupuje Honde Hornet 600ccm, GG 2612095, Tel 534-667-588 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapomnialem_adresu007 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Powiedz koledze że jak przyjdzie mi ten zestaw moge mu go odsprzedać w Bardzo dobrej cenie o 1k mniej jak w kazdym innym sklepie i od reki. Powód jest taki że sprzedam Rke i kupuje Honde Hornet 600ccm, GG 2612095, Tel 534-667-588 Jak kupiłeś w sklepie internetowym to masz 10 dni na odstąpienie od umowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prefo86 Opublikowano 9 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 (edytowane) ponoc to towar na zamowienie z włoch ... ze sklepu moto125 i nie moge odstapic od umowy, tak mi powiedział pan, tak maja napisane w regulaminie.... PS. Zamówienie było składane 19 czerwca... wciąż nie mam towaru w domu Edytowane 9 Lipca 2013 przez prefo86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Haha, może Cię w pompkę cmoknąć z tym regulaminem. Dobry cwaniak z tego typa, jeszcze powiedz ze mu kasę wpłaciłeś już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prefo86 Opublikowano 9 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Tak wpłacilem mu kase... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapomnialem_adresu007 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 ponoc to towar na zamowienie z włoch ... ze sklepu moto125 i nie moge odstapic od umowy, tak mi powiedział pan, tak maja napisane w regulaminie.... PS. Zamówienie było składane 19 czerwca... wciąż nie mam towaru w domu Przede wszystkim to nie jest towar na zamówienie gdyż takie zestawy są produkowane w dużych ilościach czyli masówka. Gdyby to było robione pod Ciebie w ilości jedna sztuka na cały świat to inna sprawa. Gość się myli i wprowadza Cię w błąd. Podaj jaki to sklep zerknę w regulamin i sprawdzę czy ma w nich klauzul niedozwolonych. Zwrot Ci się należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prefo86 Opublikowano 9 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 (edytowane) Jest to sklep http://moto125.pl/p/203/409/zestaw-wyscigowy-malossi-tuning-mechaniczny-yamaha-yzf-r-125-yamaha.html PS. Do tego zestawu dokupiłem jeszcze wałek rozrzadu Edytowane 9 Lipca 2013 przez prefo86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapomnialem_adresu007 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Jest to sklep http://moto125.pl/p/203/409/zestaw-wyscigowy-malossi-tuning-mechaniczny-yamaha-yzf-r-125-yamaha.htmlNapisz mu, że chcesz zrezygnować z zamówienia jeszcze przed dostawą ponieważ się rozmyśliłeś. Jeśli sprzedawca nie będzie chciał anulować zamówienia to napisz mu, że po otrzymaniu towaru odstąpisz od umowy zgodnie z ustawą (masz na to 10 od dnia odebrania towaru). Napisz, że wprowadza Cię w błąd ponieważ zamówiony towar jest nie towarem robionym na specjalne zamówienie dla Ciebie tylko ogólnie dostępnym produktem w całej Europie. Produkt na specjalne zamówienie to jest coś co zostało wykonane na wyłączne zlecenie kupującego. Taki produkt posiada indywidualne cechy lub gabaryty. W tym przypadku nie ma o tym mowy. Jeśli sprzedawca dalej będzie upieral się swojej racji to napisz, że sprawę zgłosisz do UOKiK aby w Twoim imieniu wystąpili do sprzedawcy. Całą korespondencje prowadź tylko i wyłącznie listownie za potwierdzeniem odbioru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Przecież sprzedawcy chodzi o to, że w razie zwrotu będzie musiał zapłacić za przesyłkę w obie strony a więc przy zwrocie poniesie stratę. Zaproponuj mu pokrycie tych kosztów i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapomnialem_adresu007 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Przecież sprzedawcy chodzi o to, że w razie zwrotu będzie musiał zapłacić za przesyłkę w obie strony a więc przy zwrocie poniesie stratę. Zaproponuj mu pokrycie tych kosztów i tyle. Zgodnie z prawem powinien Ci zwrócić, także za wysyłkę do Ciebie, którą Ty opłacasz. Odsyłasz towar na swój koszt. Ogólnie na początku grzecznie, ale stanowczo :) Jak masz dobre serce to odpal mu 200zł za zawracanie czterech liter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prefo86 Opublikowano 9 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 (edytowane) Dzisiaj r125 została zamieniona na Honde Hornet 2006r + moja dopłata, wracając do tematu napisze do tego sklepu o zwrot pieniędzy tak jak mi proponujecie zobaczymy co mi odpisze :) Edytowane 9 Lipca 2013 przez prefo86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgodnie z prawem powinien Ci zwrócić, także za wysyłkę do Ciebie, którą Ty opłacasz. Odsyłasz towar na swój koszt. Ogólnie na początku grzecznie, ale stanowczo :) Jak masz dobre serce to odpal mu 200zł za zawracanie czterech liter. To to ja wiem. Ale rozumiem sprzedawcę bo on poniesie stratę, sprowadzić musiał a teraz w nagrodę dostanie rachunek za zagraniczną wysyłkę w dwie strony do opłacenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi