campus23 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 (edytowane) Witam drodzy koledzy proszę o podpowiedź jak sprawdzić model świec jakie potrzeba do motocykla Cbr 600 2002r. Wiem że w tych motorach podchodzi 2 różne modele świec w zależności od nr silnika i tu pytanie do was gdzie szukać nr. Silnika? bo patrzę po moto i nic nie widzę żadnego nr. Dodam że nie chciał bym rozkręcać moto i go uziemiac na czas zamówienia części (szkoda pogody) stąd moje pytanie z góry dziękuję za odp. Edytowane 21 Czerwca 2013 przez campus23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 IMR9A-9H lub IUH27D Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 ps. temat zamknąłem ja, jako rozwiązany. instrukcja obsługi, serwisówka, lub dowód rejestracyjny zawierają informację nt. lokalizacji nr silnika, lub tenże nr. co rozwiązuje problemjsz „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Dla tego modelu producent przewiduje tylko jeden typ świecy ale 2 różnych producentów dlatego podałem Ci obydwa oznaczenia typów świec. Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi