Damian13xx Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Siema wszystkim . Mam problem z moją yz426f jakieś 10 Mtg wymieniłem tłok gniazda zaworowe i uszczelniacze zaworów, I przeciągu jednego dnia zaczęła bardzo mocno Dymić i przez pół dnia jadzy wzięła olej było max a jak przyjechałęm do domu patrze i jest min. Co mogło się zrobić?? POMOCY!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Źle zamontowane uszczelniacze, ewentulanie źle zamontowane pierścienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian13xx Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Aha ok. Jak coś będę wiedział to powiem co było. dzięki za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samonek4 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 A żeby stwierdzić co poszło nie tak to chyba najprościej wykońać próbę olejową:http://www.dansmc.com/compression_test.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Jeśli zamki pierścieni ustawiły się w jednej linii to taką metodą raczej niewiele stwierdzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian13xx Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zaprowadziłem do mechanika okazało się że się zatarła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ammore Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 (edytowane) Uuuu ;c... , Myślałem że źle zamontowane pierścienie D; Edytowane 18 Czerwca 2013 przez Ammore Cytuj "Nie da żona , nie da teść co da silnik R6""Śmierć jest szybka ... Nie daj się dogonić""Żeby jeździć trzeba mieć benzynę we krwi ale też olej w głowie..."Pamiętaj ! Lewa w górze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian13xx Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Ale jeżdził do końca i miał tyle samo sily co zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ammore Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 (edytowane) (Nie) Zawsze gdy ci dymi , i bierze dużo oleju to znaczy że pierścienie są zepsute (zużyte) Edytowane 18 Czerwca 2013 przez Ammore Cytuj "Nie da żona , nie da teść co da silnik R6""Śmierć jest szybka ... Nie daj się dogonić""Żeby jeździć trzeba mieć benzynę we krwi ale też olej w głowie..."Pamiętaj ! Lewa w górze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi