mixser Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Witam. Potrzebuje rady jakie kupić narzędzia do 20 tyś Chce otworzyć serwis skuterów motocykli .. . Myślałem nad wakuometramikomuterze diagnostycznym myjce ultradzwiekowej analizatorze spalin zakuwarka i rozkuwarka do łancuchówsrubokret kątowy co o tym sadzicie i jakiej firmy polecacie oraz co byście jeszcze radzili kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 To będziesz się musiał trochę nagłowić, żeby się w budżecie zmieścić.Pomyśl jeszcze o podnośniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mixser Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Nad podnośnikiem teź rozmyślam tylko teraz pytanie jakiej firmy.Głownie chciał bym sie zająć diagnostyką oraz rowesjonalna regulacją, strojeniem silnika. Co o tym sadzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 A to ma jakieś znaczenie co my sądzimy?Tak trochę ciężko z tymi 20 tysiącami na wyposażenie.W kwestii jakich firm te narzędzia to proszę uzyj wyszukiwarki bo była o tym mowa. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mixser Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Moglibyście mi doradzić jaki analizator spalin kupić czy to taki sam jak do samochodów czy one sie różnią. Z komuterem diagnostycznym na razie dał bym sobie spokój w tym roku chciał bym kupićanalizator spalin,świece colortunepodnośnik motocyklowy i jakieś podstawowe narzędzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost_lbn Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Z całym szacunkiem, ale chcesz otworzyć w krasnymstawie (wnioskuje po profilu) serwis motocyklowy, nie mając z tego co widzę pojęcia o tym co byś tam chciał robić (mam nadzieję że chociaż znasz się na mechanice...) i do tego mając Czikena pod nosem? Powodzenia. Taka ortografia, tudzież jej brak, też nie najlepiej świadczy... Podnośnik, stojaki, wszelkie klucze i śrubokręty, klucze dynamometryczne, myjka ultradźwiękowa, wakuometry, coś do łańcuchów, colortune albo analizator spalin może być też nie od rzeczy. I jeszcze milion innych mniejszych lub większych narzędzi które się przydają, a o których w tym momencie nie pamiętam chociaż zapewne mam je u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Mixser odezwij się do mnie. Wszystko to przerabiałem. Kolega ma też nieużywany analizator najlepszy na rynku. Stoi w szafie, może bym z nim zagadał. Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mixser Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Z całym szacunkiem, ale chcesz otworzyć w krasnymstawie (wnioskuje po profilu) serwis motocyklowy, nie mając z tego co widzę pojęcia o tym co byś tam chciał robić (mam nadzieję że chociaż znasz się na mechanice...) i do tego mając Czikena pod nosem? Powodzenia. Taka ortografia, tudzież jej brak, też nie najlepiej świadczy... Nie znasz mnie a już uważasz mnie za kompletne zero najlepiej to oceniać ludzi których się nie zna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volumax Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 A ja tam koledze życzę powodzenia w biznesie. Zawsze zaczyna się od jakiegoś tam niskiego poziomu i dalej uczy się uczy inwestuje w siebie w warsztat i pnie się do góry, Jednemu się udaje drugiemu nie. Ja zaczynając w informatyce pierwszego peceta złożyłem tak że, przykręciłem płytę główną bezpośrednio do obudowy :) na szczęście nic się nie stało - poczytałem, podejrzałem tu i tam i naprawiłem błąd. Dziś po kilku latach ogarniamy rozległe sieci, zaawansowane systemy backupowe, systemy zasilania awaryjnego, serwerownie. A więc kolego nie martw się i nie zważaj na przytyki tylko jeśli jesteś pewny że chcesz działać w tym biznesie to działaj, bądź wytrwały, czytaj, podglądaj bardziej doświadczonych a przy odrobinie szczęścia za kilka lat będziesz polecany na tym forum jako dobry i rzetelny fachowiec a na brak klientów nie będziesz narzekał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi