Boccacio Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Chce zainstalowac nowe wydechy StraightShots do Sportstera 1200 c z 2004 roku czy musze cos zmieniac w motocyklu? Oczywiście od strony technicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 pewnie bedziesz musial dolozyc fuelpak, czesto stosowany w takich wypadkach w akcesoryjnych wydechach dla Harleya Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakers09 Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Jeżeli wydechy te nie są puste w środku to IMO nie będziesz musiał nic więcej robić. Cytuj http://dl.dropbox.com/u/3682198/sigpic171271_1.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boccacio Opublikowano 31 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 A przypadkiem Fuel Pack nie jest do motocykli w wtryskiem??? Ja w swoim mam Gaźnik:)Nie są zupełnie puste ale powiem szczerze, że do końca się na tym nie znam - w końcu właśnie dlatego chciałem się czegoś tutaj dowiedzieć.W serwisie i paru innych warsztatach przebąkiwali o wymianie dysz i regulacji gaźnika.Ma ktoś w tej kwestii doświadczenie?? A może to jakieś bzdury i rzeczywiście nic nie trzeba zmieniać??Dzięki z góry za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakers09 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Faktycznie, rozpędziłem się i nie zwróciłem uwagi na rocznik :) W kwestii gaźnika się nie wypowiem niestety. Cytuj http://dl.dropbox.com/u/3682198/sigpic171271_1.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 (edytowane) Chce zainstalowac nowe wydechy StraightShots do Sportstera 1200 c z 2004 roku czy musze cos zmieniac w motocyklu? Oczywiście od strony technicznej.Zamiast na wydechy V&H to lepiej przepuść kase na panienki, na pewno więcej radochy z tego będziesz miał, poszukaj z używanych Screamin Eagle Zmieniłem na V&H ze Screamin Eagle II ale tylko dlatego, że siore woziłem do lekarza, tak piętę przypaliła o wydech który jest tak, a nie inaczej poprowadzony. Palenie butów było standardem, na buty dla panienek w końcu bym nie wyrobił. Gdyby nie to, nie zamieniłbym Screamin Eagle II na żadnego V&H bądź inny wynalazek.Zastanów się dobrze. W twoich stronach bywałem za młodu, pole namiotowe w lesie nad jeziorem Serwy, niedaleko Gorczycy. Piękne tereny.Zdrów. Edytowane 31 Maja 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chorcio Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Robert masz racje SE pali buty pasażerek. Mojej Ani też obcasy stopiły. Gdybyś mi to powiedział to bym ich od Ciebie nie kupił ;) . Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Okazja żeby kupić jej teraz nowe szpile, Ania Tobie dziękuję, no tak jak kobieta dziękuje mężczyźnie ;) i każdy jest zadowolony (Ania najbardziej, korzysta podwójnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cxpeky63 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Napiszę tak:Chcesz StraightShot-y to je kup i zamontuj, wg mnie koniecznośc to jeszcze filtr powietrza K&N kosztuje coś ponad 200zł ale go już masz na zawsze tylko czyścisz i masz z głowy.Proste jak ma czym wydychac to przydało by się żeby miał czym i tego powietrza nabrac.Na 99% nic regulowac nie będziesz musiał, a jak zachce ci się więcej to będziesz bawił się w gaźniki Mikuni HSR 42 i inne kombinacje.StraightShot-y nie są całkowicie puste ale niewiele w środku mają. Są głośne i to dużo bardziej niż Screamin Eagle, ja osobiście wolę Screamin Eagle bo mają głębszy i bardziej basowy (harleyowy) dzwięk.Miałem takie w swoim pierwszym sportsterze i w teraźniejszym też takie mam :)StraightShoty ma kumpel i chwali.Ale co ja ci będę mówił jakie masz sobie kupic, kup takie jakie tobie się podobają. Cytuj There Are No RulesXLH883 - XL883R - XL1200R - FXDL - KTM RC8 - XL1200X - FLHRSI&FXDBI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WJurek Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Jeśli coś trzeba będzie robić - to doregulować gaźnik, a to jest opisane tu http://forum.motocyklistow.pl/index.php/topic/142665-regulacja-gaznika-keihin-cv/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boccacio Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Hmhm Panowie ładnie gadacie:) To jeszcze zapytam na koniec:) Czy po zainstalowaniu wydechó mogą wystąpić jakiekolwiek objawy po których da się zauważyć, że jednak trzeba doregulować gaźnik czy cokolwiek innego?? Może Koledzy dobrze radzicie z tymi wydechami Screamin Eagle, ale sąsiad ma właśnie Sreamin E. w Electrze i powiem wam niezbyt mnie sie podobie:).Pewnie stanie na Vance&Hines a jakie będą tego skutki zobaczymy:) w Końcu silnik nie odleci.Pozdr.Swoja droga jeżeli Kolega z Siennicy był już w moich stronach może warto odwiedzić stare miejsca??:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość małaMi Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 łysy by coś napisał ale ma bana :biggrin: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakers09 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 A, że ty niewiele wiesz to tylko o łysym piszesz... Cytuj http://dl.dropbox.com/u/3682198/sigpic171271_1.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość małaMi Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 A, że ty niewiele wiesz to tylko o łysym piszesz...ty zawsze głupotki pisałeś :dry: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boccacio Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 No i stało się. Jestem szczęśliwym posiadaczem tłumików Slip Ons V&H. Interesowałem się montażem całego wydechu ale dzwoniąc do H-D w Warszawie - Liberator zostałem poinformowany, że jeżeli zamontuję nowe tłumiki w oryginalnych kolankach na 100% nic nie będę musiał zmieniać nawet filtra powietrza.Zwłaszcza, że mam model gaźnikowy. Tą samą opinię uzyskałem w firmie Marex Motor gdzie zakupiłem same tłumiki. Mają przyjść w piątek:) Pozdrawiam wszystkich i dzięki za odpowiedzi:) W razie co są jeszcze DB killery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi