lukaslion Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Witam, chciałem zapytać jaki luz prawidłowy powinien występować pomiędzy tłokiem a cylindrem w Hondzie XL 350, nie jestem do końca pewny czy u mnie jest prawidłowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Masz dokładne dane z tolerancją w Manualu Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaslion Opublikowano 21 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Niestety nie mogę nigdzie go dostać, ani też ściągnąć , przeszukałem już wszystkie internety świata :D i nic :( jedynie jest podana średnica cylinda i skok , jeśli ktoś ma bardziej szczegółowy manual to bardzo bym prosił Ale wyczytałem też że luz pomiędzy tłokiem a cylindrem powinien mieć od 0.05 do 0.12 mm tzn dopuszczalne normy, czy zgadzacie się z tym czy to dotyczy jakiś wyczynowych motocykli czy mojej Hondy też ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi