dragon0622 Opublikowano 22 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Panowie przewód napewno jest prosty nie zgięty.stwierdzilem ze to pąpa dlatego,że jak bak niejest wpiety to wszystko gra,w momecie gdy podepne bak pruba startu i w gaznikach kipi z nadmiaru paliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 To zestaw naprawczy pompy albo używka z allegro, chyba że stać Cię na nową. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon0622 Opublikowano 22 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 To znaczy,że jes szansa,że papa daje zbyt durze cisnienie?Za godzinke wychodze do moto to zprubuje podpiac bak bezposrednio pod gazniki omijając pąpe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 W serwisówce jest podane ile litrów ma wypompować w określonym czasie. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon0622 Opublikowano 22 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Takowej akurat nie posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Ja też nie bo mi akurat niepotrzebna ale może sobie sciągnąć. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon0622 Opublikowano 22 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Temat zamkniety moto chula dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 ???????????? Napisz chociaż co to było... Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi