Gość Drupi Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 (edytowane) Witam WszystkichSklep internetowy znajduje się tutaj: http://motul.lublin.pl/sklep/?sklep,34Zamówienia realizowane max 24h od złożenia zamówienia. Wysyłka DPD pobraniowa 22zł.Jeżeli potrzebna jest faktura - proszę o dopisanie danych w komentarzu przy składaniu zamówienia.Jeżeli potrzebne są filtry - proszę o podanie modelu motocykla / samochodu w komentarzach. Filtry Hiflo - dostępne od ręki.Mała promocja. 5% zniżki przy zamówieniu internetowym. Wpisz w komentarzu "Forum Motocyklowe".5% zniżki przy odbiorze osobistym. Na hasło "Forum Motocyklowe". Dane sklepu, odbiór osobisty:ul. Kunickiego 90, 20-412 LublinTel: 500 387 337 PozdrawiamDrupi Edytowane 18 Maja 2013 przez Drupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Witam Wszystkich Sklep internetowy znajduje się tutaj: http://motul.l[...]Mała promocja. [...]PozdrawiamDrupi I zalozyles konto na tym forum tylko po to, aby wcisnac tu ta parszywa reklame? Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredo Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Ciekawe ceny, z pewnością odwiedzę. Robcio, co Ty taki zasadniczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 (edytowane) Ciekawe ceny, z pewnością odwiedzę. Robcio, co Ty taki zasadniczy? Owszem... dosc mam wszedobylskiej reklamy... wierze, ze Ty fredo rowniez potrafisz sam znalezc olej w dobrej cenie lub uzyskac wiekszy rabat niz 5% na smieszne haslo... jak tak dalej pojdzie, to za chwile zamiast postow tematycznych bedziemy mieli same reklamowe - bo przeciez kazdy cos chce sprzedac :rolleyes: Osobiscie watek ten podciagnalbym pod spam i teleportowalbym go do kosza [iV.31.i] :cool: Edytowane 18 Maja 2013 przez Robcio Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredo Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Hmm... jeśli produkty są oryginalne- a zakładam, że są- to ceny mają bardzo konkurencyjne, nawet bez rabatu na hasło. W mojej ocenie to nie spam, a bardzo pożądana informacja, spamem nazwałbym wrzutki na tym subforum informacji o zlotach i imprezach, które nikogo nie interesują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Moim zdaniem również jest to dobra informacja. Nie rozumiem Robciu czego oczekujesz od forumowiczów? Widzę, że o zlotach źle, reklamy źle, to co trzeba pisać żeby było dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 ceny są niezłe, lepsze niz na allegro, ze nie wspomnę o serwisach, coprawda kupuję taniej lub podobnie, ale muszę czekac, a tu mam na miejscu, także pewnie skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drupi Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 (edytowane) Witam wszystkich. Odpowiem pokrótce na pytania. Zarejestrowałem się na Forum by w dziale "Lublin" zaoferować (wg mnie) w dobrej cenie produkty Motul i Valvoline. Ceny detaliczne w lokalnych wiodących sklepach zwanymi "hurtowniami motoryzacyjnymi" są znacznie wyższe. Myślę, że nie jednej osobie ceny przypadną do gustu. Sam jeżdżę bardzo amatorsko crossówką Hondą CRV 450 od wielu lat i wiem, że kiedyś trzeba było płacić sporo za podstawowe płyny eksploatacyjne. Tak że zakupy u mnie pozwolą zaoszczędzić kilka PLN. Czy jest to spam to już zależy od indywidualnego pojęcia. Ale jeżeli u konkurencji olej Motul 5100 10w40 kosztuje 164zł a u mnie 109zł, jest od oficjalnego polskiego dystrybutora, ma zapłaconą akcyzę, wystawiam paragon/f.vat ... to ja nie widzę w tym powodów by traktować taki post jako spam. Tak że zapraszam. Chętnie pomogę, wyjaśnię, dobiorę ... w tematach motoryzacyjnych. Przepraszam tylko, że umieściłem temat w "zloty, przejażdżki - Lublin". Ale nie chciałem pisać tematu na ogólnym. Docelowo chcę dotrzeć Lubelskich motocyklistów. Jeżeli jest jakiś stosowny lubelski dział, to proszę o przeniesienie. Drupi. Edytowane 18 Maja 2013 przez Drupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Zastanawia mnie, skąd takie różnice w cenie tego samego produktu w innych sklepach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drupi Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 (edytowane) Zastanawia mnie, skąd takie różnice w cenie tego samego produktu w innych sklepach?Marża i kiepskie ceny u dostawców. My przez ilość sprzedawanych produktów mamy dobre ceny u dostawców i niską marżę. Słowem idziemy na ilość a nie na jednostkowy zarobek. Motula sprzedajemy w ilościach paletowych miesięcznie. Np Niedziałek ma baaardzo dużą marżę. Edytowane 18 Maja 2013 przez Drupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peery Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Np Niedziałek ma baaardzo dużą marżę. Marze musza miec kosmiczne skoro rabat 45% mam u nich bez problemu -------------------------------------------------------Sorry za brak polskich znakow ale pisze z telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drupi Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Mała promocja na Valvoline Synpower 4T 4L. Godny zamiennik półsyntetycznego Motul 5100. Valvoline jest to syntetyk, coś jak 7100. http://motul.lublin.pl/sklep/?110,valvoline-synpower-4t-10w40-4l 95zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiv10 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Owszem... dosc mam wszedobylskiej reklamy... wierze, ze Ty fredo rowniez potrafisz sam znalezc olej w dobrej cenie lub uzyskac wiekszy rabat niz 5% na smieszne haslo... jak tak dalej pojdzie, to za chwile zamiast postow tematycznych bedziemy mieli same reklamowe - bo przeciez kazdy cos chce sprzedac :rolleyes: Osobiscie watek ten podciagnalbym pod spam i teleportowalbym go do kosza [iV.31.i] :cool:zauważyłem kolego już w kilku miejscach, że najlepiej wychodzi ci jedynie skrytykować innych. Ale po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Moim zdaniem również jest to dobra informacja. Nie rozumiem Robciu czego oczekujesz od forumowiczów? Widzę, że o zlotach źle, reklamy źle, to co trzeba pisać żeby było dobrze? zauważyłem kolego już w kilku miejscach, że najlepiej wychodzi ci jedynie skrytykować innych. Ale po co? ...nie interesuja mnie Wasze problemy z ocena sytuacji - dla mnie spam to spam. I jest na tym forum odpowiednie miejsce na informacje o tym, co i gdzie kupic. Reszta dyskusji jest zbedna. Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 ...nie interesuja mnie Wasze problemy z ocena sytuacji - dla mnie spam to spam. I jest na tym forum odpowiednie miejsce na informacje o tym, co i gdzie kupic. Reszta dyskusji jest zbedna. szef szefów zarządził - trzeba się słuchać... pozdro :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi