Skocz do zawartości

Oleje Motul i Valvoline, Filtry Hiflo - Sklep ul. Kunickiego 90

Gość Drupi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich

Sklep internetowy znajduje się tutaj: http://motul.lublin.pl/sklep/?sklep,34

Zamówienia realizowane max 24h od złożenia zamówienia. Wysyłka DPD pobraniowa 22zł.

Jeżeli potrzebna jest faktura - proszę o dopisanie danych w komentarzu przy składaniu zamówienia.
Jeżeli potrzebne są filtry - proszę o podanie modelu motocykla / samochodu w komentarzach.

Filtry Hiflo - dostępne od ręki.

Mała promocja. icon_coffee.gif

5% zniżki przy zamówieniu internetowym. Wpisz w komentarzu "Forum Motocyklowe".
5% zniżki przy odbiorze osobistym. Na hasło "Forum Motocyklowe".

Dane sklepu, odbiór osobisty:
ul. Kunickiego 90, 20-412 Lublin
Tel: 500 387 337

Pozdrawiam

Drupi

Edytowane przez Drupi

W dniu 18.05.2013 o 07:45, Drupi napisał:

Witam Wszystkich

Sklep internetowy znajduje się tutaj: http://motul.l

[...]

Mała promocja. icon_coffee.gif

[...]

Pozdrawiam

Drupi

I zalozyles konto na tym forum tylko po to, aby wcisnac tu ta parszywa reklame?

W dniu 18.05.2013 o 08:21, fredo napisał:

Ciekawe ceny, z pewnością odwiedzę.

Robcio, co Ty taki zasadniczy?

Owszem... dosc mam wszedobylskiej reklamy... wierze, ze Ty fredo rowniez potrafisz sam znalezc olej w dobrej cenie lub uzyskac wiekszy rabat niz 5% na smieszne haslo... jak tak dalej pojdzie, to za chwile zamiast postow tematycznych bedziemy mieli same reklamowe - bo przeciez kazdy cos chce sprzedac :rolleyes:

Osobiscie watek ten podciagnalbym pod spam i teleportowalbym go do kosza [iV.31.i] :cool:

Edytowane przez Robcio

Hmm... jeśli produkty są oryginalne- a zakładam, że są- to ceny mają bardzo konkurencyjne, nawet bez rabatu na hasło. W mojej ocenie to nie spam, a bardzo pożądana informacja, spamem nazwałbym wrzutki na tym subforum informacji o zlotach i imprezach, które nikogo nie interesują.

Witam wszystkich. Odpowiem pokrótce na pytania.

Zarejestrowałem się na Forum by w dziale "Lublin" zaoferować (wg mnie) w dobrej cenie produkty Motul i Valvoline. Ceny detaliczne w lokalnych wiodących sklepach zwanymi "hurtowniami motoryzacyjnymi" są znacznie wyższe. Myślę, że nie jednej osobie ceny przypadną do gustu.

Sam jeżdżę bardzo amatorsko crossówką Hondą CRV 450 od wielu lat i wiem, że kiedyś trzeba było płacić sporo za podstawowe płyny eksploatacyjne. Tak że zakupy u mnie pozwolą zaoszczędzić kilka PLN.

Czy jest to spam to już zależy od indywidualnego pojęcia. Ale jeżeli u konkurencji olej Motul 5100 10w40 kosztuje 164zł a u mnie 109zł, jest od oficjalnego polskiego dystrybutora, ma zapłaconą akcyzę, wystawiam paragon/f.vat ... to ja nie widzę w tym powodów by traktować taki post jako spam.

Tak że zapraszam. Chętnie pomogę, wyjaśnię, dobiorę ... w tematach motoryzacyjnych.

Przepraszam tylko, że umieściłem temat w "zloty, przejażdżki - Lublin". Ale nie chciałem pisać tematu na ogólnym. Docelowo chcę dotrzeć Lubelskich motocyklistów. Jeżeli jest jakiś stosowny lubelski dział, to proszę o przeniesienie.

Drupi.

Edytowane przez Drupi

W dniu 18.05.2013 o 10:33, Syrek napisał:

Zastanawia mnie, skąd takie różnice w cenie tego samego produktu w innych sklepach?

Marża i kiepskie ceny u dostawców. My przez ilość sprzedawanych produktów mamy dobre ceny u dostawców i niską marżę. Słowem idziemy na ilość a nie na jednostkowy zarobek. Motula sprzedajemy w ilościach paletowych miesięcznie.

Np Niedziałek ma baaardzo dużą marżę.

Edytowane przez Drupi

W dniu 18.05.2013 o 10:40, Drupi napisał:

Np Niedziałek ma baaardzo dużą marżę.

Marze musza miec kosmiczne skoro rabat 45% mam u nich bez problemu

-------------------------------------------------------

Sorry za brak polskich znakow ale pisze z telefonu

W dniu 18.05.2013 o 08:27, Robcio napisał:

Owszem... dosc mam wszedobylskiej reklamy... wierze, ze Ty fredo rowniez potrafisz sam znalezc olej w dobrej cenie lub uzyskac wiekszy rabat niz 5% na smieszne haslo... jak tak dalej pojdzie, to za chwile zamiast postow tematycznych bedziemy mieli same reklamowe - bo przeciez kazdy cos chce sprzedac :rolleyes:

Osobiscie watek ten podciagnalbym pod spam i teleportowalbym go do kosza [iV.31.i] :cool:

zauważyłem kolego już w kilku miejscach, że najlepiej wychodzi ci jedynie skrytykować innych. Ale po co?

W dniu 18.05.2013 o 08:59, MrsMarthy napisał:

Moim zdaniem również jest to dobra informacja. Nie rozumiem Robciu czego oczekujesz od forumowiczów? Widzę, że o zlotach źle, reklamy źle, to co trzeba pisać żeby było dobrze?

W dniu 18.05.2013 o 18:14, stiv10 napisał:

zauważyłem kolego już w kilku miejscach, że najlepiej wychodzi ci jedynie skrytykować innych. Ale po co?

...nie interesuja mnie Wasze problemy z ocena sytuacji - dla mnie spam to spam. I jest na tym forum odpowiednie miejsce na informacje o tym, co i gdzie kupic. Reszta dyskusji jest zbedna.

W dniu 18.05.2013 o 23:28, Robcio napisał:

...nie interesuja mnie Wasze problemy z ocena sytuacji - dla mnie spam to spam. I jest na tym forum odpowiednie miejsce na informacje o tym, co i gdzie kupic. Reszta dyskusji jest zbedna.

szef szefów zarządził - trzeba się słuchać... pozdro :]