weterynarz Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Jak w temacie ,boczne mocowanie tablicy rejestracyjnej kupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marikmw Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Jak w temacie ,boczne mocowanie tablicy rejestracyjnej kupie Mam do sprzedania uchwyt boczny z podświetleniem , wykonanie szary mat i chrom. Uploaded with ImageShack.us [/img] Uploaded with ImageShack.us czarny matowy na zamówienie [/img] Uploaded with ImageShack.us [/img] Uploaded with ImageShack.us Cytuj www.smwproject.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weterynarz Opublikowano 21 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Chłopie zycie mi ratujesz ale zrób mi mocowanie aby mi do HD cross bones pasowało /czarne /i bore od razu !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuby Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Chłopie zycie mi ratujesz ale zrób mi mocowanie aby mi do HD cross bones pasowało /czarne /i bore od razu !!A ja już mam, porządna robota ;) Jeszcze nie zdążyłem założyć niestety, to bym podesłał fotki, ale polecam Marko, solidna firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weterynarz Opublikowano 22 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 A ja już mam, porządna robota ;) Jeszcze nie zdążyłem założyć niestety, to bym podesłał fotki, ale polecam Marko, solidna firma.. Daj fotkę proszę ,bo ja już czekam na swoje mocowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuby Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 . Daj fotkę proszę ,bo ja już czekam na swoje mocowanieNie mam czasu założyć, jeździć trzeba :) Może w weekend się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kot_ik Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 (edytowane) Witam wszystkich szanownych forumowiczów !!!Przepraszam że zapytam ale czy w ogóle to boczne mocowanie tablicy rej. jest dozowolone i zgodne z przepisami bo zakupiułem taki motocykl który ma właśnie z boku po lewej stronie koła zamontowaną tablicę (wygląda to super) ale czy policja się tego nie czepi .... Kolega mi mówił że jak nie chce zarobić mandatu lub mieć zabrany dowód rej. abym przeniósł tablicę do tyłu tam gdzie fabrycznie powinna być... Jak to z tym jest ? Szukam w necie ale za dużo nie znalazłem i nie do końca wiem czy można z boku ją montować czy też nie ?Dodam że jest to mocowanie bardzo profesjonalnie zrobione z "kwasówki" z podświetleniem jeszcze przez Niemca robione.Proszę Was Kolegów o odpowiedź !!!Dziękuję i pozdrawiam - Leszek. Edytowane 28 Marca 2014 przez kot_ik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość starydziad Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Kolega sra żarem, jak ty też to musisz przenieść bo cię stres zeżre :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wallygatorr Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Kot_ik, zobacz sobie wątek " nie przeszedł badania technicznego " tam pisałem o wymogach względem tablicy rejestracyjnej w motocyklu. Cytuj http://keeprockin.art.pl/Facebook Keep Rockin' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indian Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 HD Iron 883 ma fabryczne mocowanie tablicy rejestracyjnej z boku motocykl i jest dostępny w takiej wersji na polskim rynku ,przechodzi przeglądy i nie spotkałem się z tym ,aby ktoś się czepiał. Ważne ,żeby nie szukać dziury w całym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakers09 Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 HD Iron 883 ma fabryczne mocowanie tablicy rejestracyjnej z boku motocykl i jest dostępny w takiej wersji na polskim rynku ,przechodzi przeglądy i nie spotkałem się z tym ,aby ktoś się czepiał. Ważne ,żeby nie szukać dziury w całym . A to ciekawe. Od kiedy?http://otomoto.pl/harley-davidson-sportster-xl883n-iron-model-2014-M3796661.html Wychodzi ze zwykłym homologowanym uchwytem w Polsce. To w USA z bocznym wychodzi. Cytuj http://dl.dropbox.com/u/3682198/sigpic171271_1.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi