foresst Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Ja właśnie czekam na moją przesyłkę :)naklejki na pewno się nie zmarnują, zostaną rozdane wśród znajomych ;)Dzięki wielkie ;))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 poszło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pchła Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Potwierdzam, że naklejki w 001motocafe są - aczkolwiek rozchodzą się bardzo szybko. :) Szkoda, że wcześniej nie pomyślałem, bo tuż obok moto-akcesoriów na Dąbrowskiego jest też Moto1 - tam pewnie też by można było zostawić. Byłam tam, ale mają swoje :) Mam jeszcze z 15 naklejek - mogę jutro trochę podrzucić jeśli zeszły całe bądź prawie całe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dope Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Pchła, super akcja ! :biggrin: ja bym kilka wziął żeby z sobą wozić i przyklejać niektórym jemiołom na czole, żeby zanim zasiądą do swoich maszyn przeczytali w lustrze ...MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
001daro Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Byłam tam, ale mają swoje :) Mam jeszcze z 15 naklejek - mogę jutro trochę podrzucić jeśli zeszły całe bądź prawie całe.U mnie zostało 22 - także sama zadecyduj czy to mało czy dużo. ;) Było dużo dużo więcej, a ludzie chętnie biorą - nie motocykliści też. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Ja juz w 3 sklepie motocyklowym usłyszałem nie mamy czekamy ... i nie mam :/ Zabrze Gliwice Kędzierzyn Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pchła Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 skilos, ja naklejki rozwoziłam po Poznaniu, są w miejscach podanych na liście (patrz wcześniejsze posty), odrobina poszła pocztą. Jak chcesz, to mogę Tobie wysłać kilka sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexster Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Chciałbym kilka sztuk 3-4, dla mnie i dla znajomych dałoby radę pocztą ciepnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pchła Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Spoko, nie ma problemu. Zapodaj adres na priv - w ciągu tygodnia wyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubel1443 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Można by było z 10 sztuk prosić pocztą? Rozdałbym znajomym. Okolice Opola i Gliwic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pchła Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Nie wiem czy mam jeszcze tyle, ale jeśli tak, to nie ma problemu. Podaj tylko adres :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas1258u Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 witam, wiem ze temat stary juz troche ale moze macie jeszcze jakies pare sztuk ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi