slawekmistrz Opublikowano 10 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2004 Kolega kupił jakiś czas temu Mz 250 89r. policyjna , elektroniczny zapłon,coś wam powiem to jest Mz nigdy nie widziałem takiego przyspieszenia, jej v-max nie można określić po prostu zamyka zegary i jeszcze ma gaz po prostu ful wypas, a ile pali to szok :eek2: w poruwnaniu do mojej :evil2: jedyne 4- 4,5 l na 100 km przy 90-100 na , dał za nią 1580 zł ale sprzęt jest wart naprwde więcej :smile2: . Dzisiaj jak się z nim przejechałem to myślałem że nas zabije zamknęła zegary na moich oczach i na 4 biegu osiąga 110. :eek2: . a bym zapomniał kolega się pyta czy ta policyjna to ma 21 km czy 22 km mocy. Niky nie ma startu z tą Ecią naprawde jeżdziłem różnymi i bez porównania. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiek24 Opublikowano 10 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2004 moc taka sama jak w cywilnej a niemieckie byly tlumione do 15 koni z powodu jakis norm czystosci spalin tylko palanteria dbala o te etki nie katowala wymiany na czas pelen serwis kazda etka z silnikiem w stanie idealnym bedzie tak chodzila a jesli ten kto kupil od policji o nia dbal to sa tego efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 11 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2004 dokładnie tak rysiek te policyjne wogule nie sa mocniejsze a niektóre wrecz słabsze(tłumione). Sławek poszukaj w archiwum to napewno cos tam znajdziesz o policyjnych wersjach, bo ten temat był juz powtarzany pare razy. pozdro @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 11 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2004 Ja tez ma wersje policyjna 251e, koles ktory mi ja sprzedal zapewnial mnie ze etka ma 23 KM ale nie wiem czy rzeczywiscie tak jest. mowil ze silnik jest fabrycznie wzmocniony... przyspiszenie ma super ale licznika raczej nie zamknie (nawet nie probowalem bo szkoda mo katowac sprzet). Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agrupa Opublikowano 11 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2004 wedłóg mnie te liczniki w mz pokazują co chcą. podejżewam że strasznie przekłamują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomas Opublikowano 11 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2004 wedłóg mnie te liczniki w mz pokazują co chcą. podejżewam że strasznie przekłamują.nie sadze, mam niedaleko mnie zamontowane na glownej trasie taki radar co ci mierzy predkosc i wyswietla ile jedziesz, i musze stwierdzic ze moj licznik chodzi wrecz idealnie, czy przy 40 czy przy 110 pokazuje to samo co to urzadzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agrupa Opublikowano 11 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2004 hehe, to uwazaj żeby ci czasmi ten radar zdjęcia nie zrobił!!! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 11 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2004 Dlatego moim zdaniem by rozwiac wszelkie wtpliwosci warto zamontowac licznik rowerowy ma duzo przydatnych funkicji (ale pewnie nic nowego nie wymyslilem :lol: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekmistrz Opublikowano 11 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2004 art taki licznik zamontowałem kiedyś przy simsonie nie głupi pomysł ale tak sobie wygląda nie ma to jak oryginał :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi