Buber Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 To ja widzę że ja nie jeździłem, ale moja kurtka to już tak? :P Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdBar Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Hej,Dzięki za piękny weekend :). kilka fotek odemnie, https://picasaweb.google.com/AdBar74/StaraJaponia2013?authuser=0&authkey=Gv1sRgCN760JLUwIviag&feat=directlinkrobionych trochę większym kalkulatorem :). Do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras69 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 gratuluję kolejnego udanego SSSJ - ZAZDRASZCZAM ! ps. a Piaffema białą "kaszankę" - gratki wyboru - oby się sprawowała!To ja widzę że ja nie jeździłem, ale moja kurtka to już tak? :P zazdrościsz? - to tak samo jak ja :|( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piaffe Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 gratuluję kolejnego udanego SSSJ - ZAZDRASZCZAM ! ps. aPiaffema białą "kaszankę" - gratki wyboru - oby się sprawowała! zazdrościsz? - to tak samo jak ja :|( No, No! Tylko nie kaszankę! To święty kaszkiet jest :biggrin:Pozdrawiam Cię cieplutko!!No i całą ekipę jeszcze raz! A co!!Buziaki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anja.w Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 (edytowane) Na wstępie chciałabym się przywitać :) gdyż jest to mój pierwszy post na FM :) matata ( gumka recepturka :icon_razz: ) zmobilizował mnie do zalogowania się ( podobnie zresztą jak do uczestnictwa w SSJ !!!!! ) czego oczywiście nie żałuję. Trasa Bydgoszcz - Jagniątków - Bydgoszcz była moją pierwszą tak daleką trasą !!! odkąd jesteśmy w posiadaniu " japończyków " . Trochę się obawiałam, czy podołam trudom " plecaczkowania ". Dziękuję Wam za szalony weekend, miłe towarzystwo, gościnę gospodarzy oraz niezapomniane wrażenia z winkielków :crossy:dźwięk przycieranego kufra w ciasnym zakręcie śni mi się po nocach ha ha ha .... ale i tak nic nie pobije ptaqa ocierającego się o busa :banghead: po zaakceptowaniu :lalag: dołączam foty z naszego "głuptaka" i kalkulatorów :biggrin: https://picasaweb.google.com/116062263814078001317/KolejneSSSJ02?authkey=Gv1sRgCKiinPGomermuwE oprócz szczęścia do pogody, muszę przyznać, że mieliśmy również szczęście do sprawnego sprzętu ( pomijając gumkę ), gdyż matata przyszedł dziś z garażu i zakomunikował, że akumulator wyzionął ducha :eek: Pozdrawiam wszystkich serdecznie i do następnego spotkania :) P.S. na szczególną uwagę zasługują zdjęcia Rosy z nowo poznanymi kolegami i lady w różowych leginsach ( Rosa, co Ty w sobie masz łobuzie, że masz takie branie ??? ) Edytowane 27 Czerwca 2013 przez anja.w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Bardzo fajne fotki :)Aż by się chciało znów tam na weekend pojechać... ;) ale i tak nic nie pobije ptaqa ocierającego się o busa :banghead: No trzeba przyznać, że kierowcy busów jeżdżą w Czechcach jak szaleni :icon_mrgreen:ps. Witaj na forum anju.w :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Heyka anju :)Fotki superanckie!! Jest co pooglądać pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 (edytowane) Fajne foty macie! Może uda mi się swoje w końcu ogarnąć :rolleyes: Ogarnąłem je, proszę kilka moich. https://picasaweb.google.com/101657342332491761328/KarkonoszeOsmeSpotkanieSympatykowStarejJaponii?authkey=Gv1sRgCJvoloew7M3BdQ# Edytowane 29 Czerwca 2013 przez wolkan Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anja.w Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 wolkan szacun za zdjęcia !!! są piękne :) jeszcze raz dzięki Wam wszystkim :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 wolkan szacun za zdjęcia !!! są piękne :) jeszcze raz dzięki Wam wszystkim :) PozdrawiamDziękuję :) choć moje od Waszych niczym się nie różnią. Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 No powiedzmy, że prawie niczym :PSkromniś się znalazł :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawex Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Wolkan szacun bo zdjęcia są piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex1151 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Rewelacja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Aniu, taki stary czarny sweter odłóż na bok, nie wyrzucaj :)Chyba go zostawiłem w domku na pięterku :) badrzo go lubię.Odbiorę przy najbliższej okazji. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rejvoy Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Emocje juz opadły i troche się zapomniało jak było i nagle proszę ... . Byłem na kolaudacji lub jak kto woli prapremierze i muszę przyznać że Karol stanął na wysokości zadania. A kto ciekaw ten przyjedzie następnym razem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi