Skocz do zawartości

Kolejne Spotkanie Sympatyków Starej Japonii (VIII chyba:)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

To ja widzę że ja nie jeździłem, ale moja kurtka to już tak? :P

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

gratuluję kolejnego udanego SSSJ - ZAZDRASZCZAM !

ps.

a

Piaffe

ma białą "kaszankę" - gratki wyboru - oby się sprawowała!

zazdrościsz? - to tak samo jak ja :|(

No, No! Tylko nie kaszankę! To święty kaszkiet jest :biggrin:

Pozdrawiam Cię cieplutko!!

No i całą ekipę jeszcze raz! A co!!

Buziaki!!

Na wstępie chciałabym się przywitać :) gdyż jest to mój pierwszy post na FM :)

matata ( gumka recepturka :icon_razz: ) zmobilizował mnie do zalogowania się ( podobnie zresztą jak do uczestnictwa w SSJ !!!!! ) czego oczywiście nie żałuję.

Trasa Bydgoszcz - Jagniątków - Bydgoszcz była moją pierwszą tak daleką trasą !!! odkąd jesteśmy w posiadaniu " japończyków " .

Trochę się obawiałam, czy podołam trudom " plecaczkowania ".

Dziękuję Wam za szalony weekend, miłe towarzystwo, gościnę gospodarzy oraz niezapomniane wrażenia z winkielków :crossy:

dźwięk przycieranego kufra w ciasnym zakręcie śni mi się po nocach ha ha ha .... ale i tak nic nie pobije ptaqa ocierającego się o busa :banghead:

po zaakceptowaniu :lalag: dołączam foty z naszego "głuptaka" i kalkulatorów :biggrin:

https://picasaweb.google.com/116062263814078001317/KolejneSSSJ02?authkey=Gv1sRgCKiinPGomermuwE

oprócz szczęścia do pogody, muszę przyznać, że mieliśmy również szczęście do sprawnego sprzętu ( pomijając gumkę ), gdyż matata przyszedł dziś z garażu i zakomunikował, że akumulator wyzionął ducha :eek:

Pozdrawiam wszystkich serdecznie i do następnego spotkania :)

P.S. na szczególną uwagę zasługują zdjęcia Rosy z nowo poznanymi kolegami i lady w różowych leginsach ( Rosa, co Ty w sobie masz łobuzie, że masz takie branie ??? )

Edytowane przez anja.w

Bardzo fajne fotki :)

Aż by się chciało znów tam na weekend pojechać... ;)

ale i tak nic nie pobije ptaqa ocierającego się o busa :banghead:

No trzeba przyznać, że kierowcy busów jeżdżą w Czechcach jak szaleni :icon_mrgreen:

ps. Witaj na forum anju.w :)

Fajne foty macie! Może uda mi się swoje w końcu ogarnąć :rolleyes:

Ogarnąłem je, proszę kilka moich.

https://picasaweb.google.com/101657342332491761328/KarkonoszeOsmeSpotkanieSympatykowStarejJaponii?authkey=Gv1sRgCJvoloew7M3BdQ#

Edytowane przez wolkan

• 5 tygodni później...

Emocje juz opadły i troche się zapomniało jak było i nagle proszę ...

. Byłem na kolaudacji lub jak kto woli prapremierze i muszę przyznać że Karol stanął na wysokości zadania. A kto ciekaw ten przyjedzie następnym razem...