jachuklx650 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 siema ,dzisiaj jeżdżąc po lesie najechałem na korzeń który uderzył w okienko w kapie sprzędła ,okienko popękało i z pęknięć delikatnie wycieka olej może z kropelka na 1h i teraz nie wiem czy da się kupić to okienko czy cała kapę?Co wy o tym myślicie za odpowiedzi wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexster Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Ja pewnie próbowałbym się ratować, czyli wyciągnąć stare okienko i wsadzić drugie, wycięte np. z pleksy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachuklx650 Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Ja pewnie próbowałbym się ratować, czyli wyciągnąć stare okienko i wsadzić drugie, wycięte np. z pleksy.jak to wyciągnąc trzeba zdjąc kape i od srodka czy da się to jakoś wykręcic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Nie z pleksi tylko poliwęglanu jak już. Pleksi popęka i zmętnieje czego poliwęglan nie zrobi. Oczywiście zdejmij dekiel i zobacz jak to wygląda od środka. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
www.kawasaki.pl Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Nowe okienko podglądu poziomu oleju można kupić za niecałe 88zł w każdym serwisie Kawasaki i wielu punktach sprzedaży Oryginalnych Części Kawasaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachuklx650 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 dzięki wielkie za odp sprzedałem klx'a niech nowy własciciel się martwi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi