Skocz do zawartości

Wrocław wieczór Panieński

izababa
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Piękne Panie i szanownych Panów

..i nie ukrywam, że to właśnie do rzeczonych Szanownych jest mój post skierowany :)

Chłopaki mam wielka prośbę wiec już przechodzę do rzeczy , otóż 18 maja we Wrocławiu organizuje mojej przyjaciółce wieczór Panieński i pomyślałam, że znajdę na tym forum chętnych riderow do przetransportowania 13 niewątpliwej urody niewiast z partynic na plac solny :)) W ramach wynagrodzenia oprócz niewątpliwej przyjemności wynikającej z obcowania( w trakcie przejazdu żeby było jasne ;) ) z pięknymi paniami mogę zaproponować np chłodne piwko dla wszystkich..???

Chłopaki pomóżcie plissss :)))

Piwko dla kierowców: faktn nie bardzo.... :P Ja wspieram takie zajawkowe akcje i będziesz potrzebowała takiej pomocy to na mnie mozesz liczyć :)

Mam jedno tylko pytanie jak rozwiąrzecie problem kasków ???? Na takie wieczory laski chodzą z mega fryzurami a kask nie przysłuzy sie do tego..

Może to dziwne ale ja właśnie nie zgodziłabym się na takie coś ani nawet nigdy bym żadnemu motocykliście (obcemu) tego nie zaproponowała. Motocykl potrafi być cholernie niebezpieczny w niepowołanych rękach a ja nie wiem z kim bym miała na niego wsiąść. Nigdy nie jeżdżę z obcymi, muszę wiedzieć najpierw jakim jest kierowcą i dopiero wtedy mogę się z nim przejechać.

A panie pewnie kasków nie mają :)

Moja fotografia...

Motocykle to nie wszystko...ale bez nich wszystko jest niczym....

Masz racje i mogę sie z Toba zgodzić. Sam nigdy nawet z tyłu nie siadziałem raz jak moto stał na nużce i w zyciu za kimś bym tam nie usiadł mimo jak nawet znał bym tą osobę... No ale biorąc kogoś za pasażera przyjmuje sie odpowiedzialność za tą osobę i myślę że to zawsze i tak zalezy od kierowcy, a skoro dziewczyny mają takie chęci to dlaczego nie fajna zabawa i fajne no i cos nieco orginalnego jak na wiecór panieński.... :P tylko czy ich chłopcy nie byli by zazdrośni :) :)

W końcu kazdy motosyklista jest bardzo przystojny (no przynajmniej do puki kasku nie zdejmie) :P

W końcu kazdy motosyklista jest bardzo przystojny (no przynajmniej do puki kasku nie zdejmie) :P

Hehe święta racja :P

cos nieco orginalnego jak na wiecór panieński.... :P

Było może kilka lat temu :) Wtedy to było coś innego, nowego. Teraz nawet pary, z których żaden z nich nie jest i nigdy nie było motocyklistą zapraszają motocyklistów na swój ślub, żeby to fajnie wyglądało :P

Moja fotografia...

Reina_carreteras a cos ty taka napuszona? "nawet nigdy bym żadnemu motocykliście (obcemu) tego nie zaproponowała" bez przesady dziewczyno. rozumiem ze jako plecak nigdy nie jezdzilas...cóż fajnie, nie każdy może od razu wsiąść na swój sprzet. Szczerze powiem, ze spodziewalam sie innej reakcji, sama jezdze na moto od lat i wiem ze prosba która tu przedstawilam nie jest zadnym wielkim "aj waj"..ale widze ze brac motocyklowa zaczela bardzo zadzierac nosa ( co z reszta widac na drogach i zlotach). - piwo dla kierowcy??!! o jeju jakie oburzenie a kto ci każe je wypijac przed jazda? tak czy siak widze ze jednak temat trzeba usunąć. pozdrawiam

He he he, uśmiałam się na miły początek wieczoru :P

Skoro jeździsz na moto od wielu lat to zapewne masz mnóstwo znajomych panów, którzy jeżdżą więc to może ich powinnaś się spytać :P

widze ze brac motocyklowa zaczela bardzo zadzierac nosa ( co z reszta widac na drogach i zlotach).

Strach się bać na jakie Ty zloty jeździsz bo jakoś nigdy czegoś takiego nie widziałam

Moja fotografia...

Reina_carreteras a cos ty taka napuszona? "nawet nigdy bym żadnemu motocykliście (obcemu) tego nie zaproponowała" bez przesady dziewczyno. rozumiem ze jako plecak nigdy nie jezdzilas...cóż fajnie, nie każdy może od razu wsiąść na swój sprzet. Szczerze powiem, ze spodziewalam sie innej reakcji, sama jezdze na moto od lat i wiem ze prosba która tu przedstawilam nie jest zadnym wielkim "aj waj"..ale widze ze brac motocyklowa zaczela bardzo zadzierac nosa ( co z reszta widac na drogach i zlotach). - piwo dla kierowcy??!! o jeju jakie oburzenie a kto ci każe je wypijac przed jazda? tak czy siak widze ze jednak temat trzeba usunąć. pozdrawiam

Hehehe... kolejna oburzona , że na rzucone hasło nie ustawiła się kolejka chętnych w których można przebierać... przecież to taka okazja :biggrin:

Będzie pojedynek w kisielu? Bo już paluszki i kolę otworzyłem... Nie macie się o co już kłócić?

Ależ czy ja się kłócę?? Ja się śmieję :)

Mnie takie rzeczy kompletnie nie ruszają :) Jakbym miała się takimi błahostkami przejmować to szybko by mi się zmarszczki zrobiły hehe. A wystarczy, że skóra mi się pod kaskiem ściska :biggrin:

A w kisielu mogę z Tobą powalczyć :)

I byś się kurde tymi paluszkami i napojem mógł podzielić, chętnie zjem.

Edytowane przez Reina_carreteras

Moja fotografia...

żadna to kłótnia, prawda jest tylko po jednej stronie ;-) wpada taka, pierwszy post, bez przywitania. To samo na innym forum wrocławskim. I zdziwko, że motocykliści to nie zakompleksieni faceci co zrobią wszystko żeby parę dziewczyn przewieźć.

A niezrozumienie powodu czemu Reina nie przewiozłaby nikogo raczej nie świadczy o wieloletnim doświadczeniu na motocyklu, bo ja z takim podejściem spotykam się u osób które motocykl z bliska widziały w Galerii Dom: "Jak to nie przewieziesz mnie, 90 kilowego faceta, przecież masz z tyłu miejsce!". Pomysł fajny, mało dziś oryginalny, ale chyba nie wypalił.

A w kisielu mogę z Tobą powalczyć :)

I byś się kurde tymi paluszkami i napojem mógł podzielić, chętnie zjem.

Gdy będę w najbliższym czasie w Poznaniu, to podrzucę. Paluszki pewnie wywietrzeją, ale kisiel powinien być dobry ;)

żadna to kłótnia, prawda jest tylko po jednej stronie ;-) wpada taka, pierwszy post, bez przywitania. To samo na innym forum wrocławskim. I zdziwko, że motocykliści to nie zakompleksieni faceci co zrobią wszystko żeby parę dziewczyn przewieźć.

Inne forum ja sam jej zasugerowałem, bo tu ruch wrocławski jest, dyplomatycznie rzecz ujmując, raczej słaby. Też uważam, że pomysł, choć może nie nowatorski, to fajny i z tego chociażby powodu chętnie pomogę. Niech ma panna młoda jakąś atrakcję - o ile się odważy wsiąść, ale to już jej decyzja.

Z drugiej strony jak się czyta niektóre odpowiedzi w podobnych wątkach (np. domagające się zaraz zdjęć) to trudno się akurat oprzeć wrażeniu, że motocykliści są zakompleksieni. Ale w sumie grupa jak każda inna - różni się trafiają.

Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury

Zgodzę się z Tobą Ra, że tam faktycznie posty były czasem, delikatnie mówiąc, mało wyszukane. Z drugiej strony coraz częściej obserwuje się zjawisko traktowania motocyklistów jako ciekawy dodatek do ślubów/wieczorów panieńskich itp. Ze strony osób często w ogóle ze środowiskiem nie związanych, ot takie urozmaicenie. Tak jak pisała Reina, jeśli założycielka tematu sama od wielu lat śmiga, to z pewnością ma choćby jednego znajomego na moto. A tu już droga prosta - po sznurku i chętnych byłoby z pewnością wielu.

Edytowane przez lilith_24

Jak dzieci... nie ma to jak jedna laska nadepnie drugiej na odcisk... Forum nie słuzy do takich rzeczy by jeda dziewczyna z druga sie sprzeczała... Padł post dziewczyna miała takie a nie inne zapytanie wiec albo odpowiadamy albo zachowujemy uszczypliwe stwierdzenia dla siebie bo takie fora nie służa do takich smiesznych i mysle ze prostackich wypowiedzi..... Kontynuowanie takich tematow buży całe załozenie for internetowytch które maję momagac a nie szkodzic i wspierac takie glupoty.... A wracajac do wieczoru jestem za :)