aniap Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Ktoś pytał o Bałtów A no ja pytałam. Dzięki za info. A co do świętokrzyskiego to jedziemy w piątek. Na zlot pewnie wpadniemy, bo nie miałam jeszcze takiej przyjemności lub "wątpliwej przyjemności" to się okaże :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Duży zlot.Jakiś plan ze świętokrzyskim czy na wariata ? Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniap Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Duży zlot.Jakiś plan ze świętokrzyskim czy na wariata ?Duży zlot to chyba tam gdzie napisałeś :) Jedziemy jutro z w-wy więc nastawiamy się bardziej na zwiedzanie niż jazdę, ale konkretny plan powstanie jutro wieczorem, spanko mamy zabukowane na 1-szą noc więc tak nie do końca na wariata ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Żadnych planów na wekend od soboty to może gdzieś dolecę.W ub sobotę pobłądziliśmy trochę w okolicach Kałkowa ale za to fajne drogi znalezione .Teraz bym już tam nie trafił i o to chodzi. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniaXJ Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Wielkie dzięki wszystkim za obecność, szczególne podziękowania dla "Księdza" za przygotowanie ogniska. Kolejne fajnie spędzone popołudnie. I ja dołączam swoje podziękowania za fajne ognisko w miłym towarzystwie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 (edytowane) Ja lecę w niedzielę z moją lepszą połową do Krynicy Morskiej. Wyjazd ok 5:30 powrót w poniedziałek wieczorem. Nocleg pod namiotem, ogólne lenistwo i wylegiwanie na plaży. Jacyś chętni ? Pogoda oczywiście zamówiona Edytowane 2 Sierpnia 2013 przez -lisio- Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniap Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Żadnych planów na wekend od soboty to może gdzieś dolecę.W ub sobotę pobłądziliśmy trochę w okolicach Kałkowa ale za to fajne drogi znalezione .Teraz bym już tam nie trafił i o to chodzi.wieczorem będzie obmyślany plan twój nr jest na profilu więc damy znać co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Na żadnego Wariata. Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Tiaaaaaaaaaaaaaa ....Jakby co to .... Z Wariatem :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kargulo Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 jak ja wam zazdraszczam, ja ostatnio tylko w robocie sziedze. Masakra jakać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniap Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 jak ja wam zazdraszczam, ja ostatnio tylko w robocie sziedze. Masakra jakać :)A zazdraszczaj :) serpentyny w dół i światła miasta, gwiazdy nad nami rewelacja :) a i zwiedzać też nam się co nieco udało :) a sezon krótki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniaXJ Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 (edytowane) A zazdraszczaj :) serpentyny w dół i światła miasta, gwiazdy nad nami rewelacja :) a i zwiedzać też nam się co nieco udało :) a sezon krótki ...Ja bym jeszcze dodała cudownie chłodny wiatr tej gwiaździstej nocy :), po całym dniu w upalnej trasie to jak w raju.... wspaniale było Edytowane 6 Sierpnia 2013 przez aniaXJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zaraz Anie nam odlecą , tak się nakręciły :biggrin: Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniaXJ Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zaraz Anie nam odlecą , tak się nakręciły :biggrin: Nakręciły się zakrętów i na pewno jeszcze polatają :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniap Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Ja bym jeszcze dodała cudownie chłodny wiatr tej gwiaździstej nocy :), po całym dniu w upalnej trasie to jak w raju.... wspaniale byłoA ja bym jeszcze dodała, że Ania miała cieplejszą kurtkę, bo mi było zwyczajnie zimno :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi