pancur Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 (edytowane) W d...mam wielkie spędy.Bałtów zlot.Machnięte dzisiaj jakies dziwne fajne ścieżki w okolicach Kałkowa.Było gorąco grorąco ale fajnie.Piszę się nawet pod namiot i na wariata. edit urażonych przepaszam.siedzimy w garażu ,johny w. laptop i ja w kazimierzu byłem przeotem w ub sobotę. Edytowane 27 Lipca 2013 przez pancur Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mider Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Wybiera się ktoś może do Drohiczyna 17.08?http://podlasie24.pl//wiadomosci/siemiatycze/parada-motocykli-w-drohiczynie--f057.htmlPrzyznam, że nigdy nie byłem na czymś takim i chętnie bym się przejechał zobaczyć, ale samemu nie wiem czy mi się chce :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniap Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Byłam ze 2 razy w Drochiczynie, co prawda nie wiem jak sama impreza, ale samo miasteczko to szału nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mider Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 O imprezie nie wiem nic, po za tym co na plakacie i kilku słów z netu. Nie mam jednak żadnych innych planów na ten termin. Rodzina będzie na wczasach, a ja mam ochotę się przejechać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniap Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 O imprezie nie wiem nic, po za tym co na plakacie i kilku słów z netu. Nie mam jednak żadnych innych planów na ten termin. Rodzina będzie na wczasach, a ja mam ochotę się przejechać :)W sumie daleko nie jest. I sobota to korków nie będzie w powrotnej drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mider Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Ma jechać jeszcze mój znajomy, ale on to będzie po orbicie jeździł, żeby się nie znudzić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 To macie opcję zlotu w Bałtowie jako bazy na nocleg a wypad w Świętokrzyskie. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mider Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 To dwa różne terminy. W ten weekend niestety nie jestem w stanie nigdzie dalej wyskoczyć, praca czeka :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniap Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 To macie opcję zlotu w Bałtowie jako bazy na nocleg a wypad w Świętokrzyskie.Świętokrzyskie aktualne tworzy się plan ;) To w Bałtowie będzie zlot w ten weekend? Ma jechać jeszcze mój znajomy, ale on to będzie po orbicie jeździł, żeby się nie znudzić :)Czyli tankować częściej będzie ;) więc się wyrówna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisWaw Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Chętnie się przyłącze (jeśli możliwe) na krótki wypad. Czy to Drohiczyn , czy Świętokrzyskie oba kierunki pasują. Nie ważny cel, liczy się jazda :rolleyes: . Najlepiej jakby to była niedziela bo sobota jeszcze pod znakiem zapytania. Dawajcie info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sativa90 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Witam,Poszukuje towarzystwa do wspólnej jazdy wieczorami w tygodniu i całodobowo w weekendy :)Jazda w samotności też ma swoje uroki ... ale jakoś tak preferuje jazdę w duecie + Niestety moi dotychczasowi towarzysze w tym sezonie już nie pojeżdżą :( Jestem z Mokotowa - ale 80% Warszawy jest mi nieznana ...... choć z eS. lubię błądzić i odkrywać.Może ktoś chciałby przygarnąć do towarzystwa "młodą gniewną", która lubi szaleć :)Nie pogardzę też wskazówkami odnośnie jazdy - wiecie, nowicjuszka :) Jak to mówią - całe życie się uczymy, a ja dąże do perfekcji.A najlepszą wiedzę zdobywa się w praktyce :]Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Młoda gniewna+szaleństwo.....ciekawe połączenie ;-) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FazerNDM Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Witam Chętnie posmigam. Moze dzisiaj np. 19:30 przy lotnisku na Bemowie? Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Jutro po 16-tej planuję sobie zrobić jakiś krótki przelot z kumplem. Obaj na XJ900S. Plan jest taki, że jakieś polanko a potem nad brzegiem jakiejś rzeczki czy to Wisły czy to jakiegoś innego cieku wodnego małe ognisko z kiełbaskami. Powrót ok 20-tej do Warszawy. Jak jest jakiś/aś chętny/a palec pod budkę :) Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniap Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Jutro po 16-tej planuję sobie zrobić jakiś krótki przelot z kumplem. Obaj na XJ900S. Plan jest taki, że jakieś polanko a potem nad brzegiem jakiejś rzeczki czy to Wisły czy to jakiegoś innego cieku wodnego małe ognisko z kiełbaskami. Powrót ok 20-tej do Warszawy. Jak jest jakiś/aś chętny/a palec pod budkę :)Ja i AniaXJ się zgłaszamy. I może oprócz kiełbasek piwo bezalkoholowe? Gdzie zbiórka i jakby można było tak bliżej 17.00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi