Skocz do zawartości

BO WE DWOJE RAŹNIEJ

madzik991
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jak pozwoli pogoda to chciał bm ok 7-8.Musze jeszcze zadzwonic do kuzyna może się okazać że chałupa w kraku pusta stoi.Tak czy inaczej większośc decyzji podejmuję na wariata.Jak planuję co do minutki i kilometra to i tak wychodzi jak zwykle.

Edytowane przez pancur

W dniu 16.07.2013 o 19:58, pancur napisał:

W wekend chyba Ojców jak sie uda.

W dniu 16.07.2013 o 20:02, Domiiniika napisał:

Ja w weekend Kraków. 

W dniu 17.07.2013 o 17:24, Syrek napisał:

AAA w Bieszczady w najbliższym czasie...wybiera się ktoś? :) W sumie to moge jechac wszędzie :wink: Przy okazji zapraszam na Roztocze :)

A nie myśleliście o Atomowym Zlocie k/Koronowa (kujawsko-pomorskie)? Jeziorko, dobra organizacja. Pogoda zapowiada się fajnie.

http://www.fenixmc.pl/

W dniu 16.07.2013 o 19:08, aniaXJ napisał:

Heja,

Widzę że tu temat wspólnych weekendowych wyjazdów jest poruszany czyli to co mnie ineteresuje najbardziej :D,

Początkująca jestem ale deszcz, błoto i piachy już zaliczone (z odrobinką szczęscia;p) z czego wnioskuję, że lepiej unikać owych stworów,

chętnie się gdzieś wybiorę weekendowo.

W nadchodzący miałam w planach mazury ale samemu trochę smutno tak daleko się wypuszczać no i sobota generalnie raczej odpadnie, ale w niedzielę można by jakąś rundkę machnąć tak żeby poczuć że się pojeździło :D

Ja w niedzielę też chętnie pośmigam taki mam plan ;) więc może byśmy się zmówiły? dawaj znać :)

W dniu 18.07.2013 o 07:12, aniap napisał:

Ja w niedzielę też chętnie pośmigam taki mam plan ;) więc może byśmy się zmówiły? dawaj znać :)

:) Właśnie powstał plan: jadę ze znajomym do Ciechocinka (tutaj parę punktów do zobaczenia) i Torunia (starówka). Ja jadę z Wawy a on z Kalisza i planujemy sie spotkać na pierwszej stacji na A1 (wjeżdżając z A2), jakos z rana oczywiście . Zapraszam, mogłybyśmy sie gdzieś w Wawie ustawić...

W dniu 18.07.2013 o 20:04, aniaXJ napisał:

:) Właśnie powstał plan: jadę ze znajomym do Ciechocinka (tutaj parę punktów do zobaczenia) i Torunia (starówka). Ja jadę z Wawy a on z Kalisza i planujemy sie spotkać na pierwszej stacji na A1 (wjeżdżając z A2), jakos z rana oczywiście . Zapraszam, mogłybyśmy sie gdzieś w Wawie ustawić...

Jestem za ranne wstawanie mnie nie przeraża ;) Toruń znam moje studenckie miasto ;) Mieszkam na Białołęce tak się zastanawiam gdzie byłoby najbardziej po drodze ...

W dniu 26.07.2013 o 09:49, majkelpl napisał:

No nie przesadzaj ....

Na pólnoc, Zegrze, Mazury spokojnie ..... Ma najblizej :biggrin:

Most północny na szczęście wiele ułatwia ;) Do Torunia jakoś dotarliśmy ;) A poza tym tematem jest nowy - następny weekend świętokrzyskie sobota niedziela, a piątek też wchodzi w grę. Jakby był ktoś chętny to zapraszamy.

W dniu 27.07.2013 o 09:04, pancur napisał:

Na Świętokrzyskie jeśli wyjazd w sobotę to sie piszę.Miałem dzisiaj dotrzeć do Płocka ale tłumy na Audioriver i odpuściłem. Lecę własnie na popołudnie w kierunku świętokrzyskich.

Ja dziś zwiedzam kazimierz dolny. Co do świętokrzyskiego to się dogadamy. udanego "latania"

W dniu 27.07.2013 o 09:04, pancur napisał:

Na Świętokrzyskie jeśli wyjazd w sobotę to sie piszę.Miałem dzisiaj dotrzeć do Płocka ale tłumy na Audioriver i odpuściłem.

Bo tam zlot na motocyklowy jest i generalnie jakies imprezy jeszcze.

ISRA: 27062
SREU: 614