Dziki_YZF Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Witam!Kolejny problem z moim kilofazerem!W czasie jazdy przerywa silnik i gasna dosłownie na chwilę światła, po czym znowu zaskakuje i jest strzał z wydechu...pomysły? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J/P Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Ja mam to samo z Warriorem. Podziel sie wiedza jak sie czegos dowiesz, ja to samo. Cytuj "Beer is proof God loves us and want us to be happy" Benjamin Franklin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Ja miałem problemy z ładowaniem i grzanymi manetkami. Uporałem się z tymi tematami i pojawił się kolejny z tym gaśnięciem w czasie jazdy. Dzisiaj zrobiłem przegląd instalacji elektrycznej i przeczyściłem wszystkie kostki, Odłączając aku wyrwała mi sie klema z niego i odpadła sobie więc może to być kwestia aku. Nówka już jest jutro test to dam znaka. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J/P Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Problem w tym, ze gdyby spadla klema, to objaw taki jak u mnie bylby szczegolnie na winklach czy na dziurawych drogach. Pojawia sie jednak tylko podczas dluzszej jazdy ze stala predkoscia i na stalych obrotach. Sprawdzalem komputer w trybie diagnostyki. Zero bledow ...??? Nie ogarniam. Wiecej opisalem w watku dzisiejszym. Cytuj "Beer is proof God loves us and want us to be happy" Benjamin Franklin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Cos przerywa - i to glowne zasilanie. Dziki - akurat u Ciebie mogla byc przerwana klema, ktora raz miala polaczenie, a raz nie. Podejrzewam ze po wymianie aku problem zniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Dzisiaj testowałem sprzęta na nowym aku i jest lepiej ale obrotomierz w okolicach 10 tys obr podskakuje kawałek za skale i wraca na miejsce. Polatam jeszcze trochę może się uspokoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi