meff Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Tyle osób się chwali to i ja to zrobię. Ostatnio zakupiłem swój pierwszy motocykl :D udało mi się trafić w dobrej cenie Kawasaki GPz 550 z 84 roku, ma parę mankamentów ale myślę, że już niedługo nastaną jego lepsze czasy. Z powodu wielu otarć (zbiornik jest do malowania, parę innych elementów też można by odnowić) wpadłem na pomysł zbudowania CAFE RACERA. Niestety nie posiadam na chwilę obecną zdjęć z powodu godzin pracy. W czwartek mam dzień wolny to cyknę parę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oktanski Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Fajny pomysł. Pomyśl czy nie pójść w stronę upodobnienia GPZty do legendarnego K Z1000R :D Wszystkie stare Kawy dobrze wyglądają malowaniu z pasami. Zephyr czy GPZta. Tutaj koleś ma ZRXa 1200 i przerobił żony Zephyra 550 żeby był małą kopią ;) Nie wiem w jakim stanie jest Twoja Kawa, ale lampę i owiewkę oraz naklejki dostaniesz na allegro bez problemu. Podnosisz troszkę tył i jest moim zdaniem wypas. A jeśli chodzi o zrobienie jej na typowego CafeRacera to pokażę Ci wg mnie jeden z najfajniej przerobionych moto, co prawda to Inazuma, ale wygląda bajecznie. Cytuj Only biker knows why a dog sticks his head out of a car window. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 wrzuć foto relacje :D a ta "Inka" mega piękna ... Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Troche psuja klimat aluminiowe felgi ale jest na prawde spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ford Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Super sprzęt!! Gratuluje :buttrock: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajronja91 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 mam nadzieje ze znajdziesz czas i wrzucisz zdjęcie swojego odświeżonego motóra :) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi