Szefer Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Hehe, cena atrakcyjna fakt, ale ze Stalowej Woli mam kawał drogi do Ciebie, poza tym jak pisałem najpierw łachy potem moto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy_bdg Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 (edytowane) SUZUKI GSX600F 2000r idealne i tanie rozwiązanie na początek :) http://www.motocykl-online.pl/img/testy/6-2002/uzywany/suzuki-gsx-600-f-1996-585.jpg Edytowane 29 Maja 2013 przez chudy_bdg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycoh Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 (edytowane) nie popadajmy w paranoje. GS 500 lub Kawasaki Er5 na pierwsze moto jest wręcz idealne, chłopak nie jest postury Pudziana i jego plecaczek też więc spokojnie nie będzie się męczył na tego typu sprzęcie. A kupowanie wg mnie na pierwsze moto, ciężkiego sprzętu o pojemności powyżej 500ccm i mocy powyżej 60KM mija się z celem. Niech najpierw złapie bakcyla na mniejszym sprzęcie i nauczy się jeździć a z czasem przesiadać się na moto o większej pojemności. Ja mam GS400 czyli dziadka i słabsze moto nż GS500, jak dla mnie brakuje kilku KM, jeździłem GS500 i jak dla mnie motocykl jest wystarczający, poa tym jak chcesz jeździć z plecaczkiem to czy będziesz jechał GS czy najnowszą Hayabusą, to wątpie czy Ci pozwoli plecaczek jechać więcej niż 90km/h :) moja żona jak już czuję że jest dla niej za szybko to mnie ściska w okolicach intymnych bym zwolnił :) Edytowane 29 Maja 2013 przez cycoh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 W Twój budżet znakomicie wpisuje się NTV 650 (nie Deauville), za 5-6 tys zł kupisz w świetnym stanie z kuframi.Reszta zostanie na paliwo i ciuchy. Motocykl prawie bezobsługowy i bezawaryjny.Pozdrawiam Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy_bdg Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 nie popadajmy w paranoje. GS 500 lub Kawasaki Er5 na pierwsze moto jest wręcz idealne, chłopak nie jest postury Pudziana i jego plecaczek też więc spokojnie nie będzie się męczył na tego typu sprzęcie. A kupowanie wg mnie na pierwsze moto, ciężkiego sprzętu o pojemności powyżej 500ccm i mocy powyżej 60KM mija się z celem. Niech najpierw złapie bakcyla na mniejszym sprzęcie i nauczy się jeździć a z czasem przesiadać się na moto o większej pojemności. Ja waże 110kg/wzrost 188 "mój plecaczek" 50kg (momemntami niecałe) nikt nie każde zapie**alać po 150 czy 200 /hcały czar jest np. przy wyprzedzaniu (szczególnie większych aut), do tego płynność w jeżdzie i ekonomia przy większym ciężarzepoza tym SUZI jest wygodna i duża (no może jedyny minus jak na mnie, za wysoko podnóżki) kolega Szefer w pierwszym poście pisał, że "najbardziej podobają mu się ścigawki", więc połaczenie ekonomii, w miare mocy, w miarę wygody turystyki oraz sportowego designe ( o wiele bardziej niż gs500) to GSX600F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szefer Opublikowano 12 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Fakt ten gsx600 też ładna bestia ;) Ale teraz mam do was takie pytanie, ponieważ postanowiłem najpierw strój potem moto. Także gdzie i kiedy najlepiej zaopatrzyć się w sprzęt w Warszawie lub jej okolicach lub Rzeszów i jego okolice. Na cały strój mam około 2 tysi i chciałbym zakupić za to buty kombinezon rękawice i kask. Więc, że nie jest to dużo, dlatego chyba w okresie wakacyjnym nie ma sensu nic kupować tylko zaczekać na jakieś wyprzedaże, tylko kiedy takie następują w sklepach z akcesoriami na moto i który sklep polecacie w wyżej wymienionych miastach ?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 No to czekaj do października - lutego :). Znaczy, że w zasadzie to chciałeś sobie pogadać i kolegów poszukać... ;) Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 A nie ma przypadkiem outtetu intermotors w okolicach Wawy? Nic nie sugeruję, tylko tak mi się kojarzy, że reklamy widziałem. Odnośnie cen, czy są tam atrakcyjne czy nie, to nie mam pojęcia. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szefer Opublikowano 12 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 jeśli chcesz możesz uznać, że zawracam tylko dupę, lub szukam kolegów - a czy jest w tym coś złego ? Mam na moto teraz 7 tysięcy, planowałem wydać ~3000 tysie na dwa stroje, po zapoznaniu się z cenami i opiniami bardziej doświadczonych użytkowników zwiększyłem kwotę przeznaczoną na stróje do 4 koła, na moto zostaje mi 3, biorąco pod uwagę że w lipcu mogłoby to być 4. Poza tym również tu na forum znalazłem rady co do kupowania moto i zalecają kupno pod koniec zimy albo i w zimie bo taniej i coś może w tym jest.Jeśli ktoś uważa, że zawróciłem wam tylko głowę - przepraszam. Mimo to doszedłem do wniosku że poczekam na przyszły sezon i kupię łachy po sezonie a i moto przed albo na początku wiosny. A rozejrzę się za tym outletem, dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Niestety z tymi cenami to pic na wodę fotomontaż. Handlarze trochę obniżają ceny, ale dobre moto i tak będzie "drogie".Więc nie słuchaj pierdół, że po sezonie można wyrwać okazję. No chyba że taką zajeżdżoną przez cały sezon...Poza tym, jak wyobrażasz sobię jazdę próbną w śniegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi