Piother Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Dzięki za info. Czy ktoś ma może doświadczenie z montowaniem riserów do seryjnych otworów w półce gsx-f'a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziasza88 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 mam problem ponieważ mam serwisówkę po angielsku i nie wiem z jaką siłą dokręcić sprężyny od sprzęgła w gsx 750 f jeżeli ktoś już to robił to proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziasza88 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 dzięki za odpowiedzi naprawde mi pomogliście ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 1 - 1.3 kg/cm2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziasza88 Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 dzięki ale już zrobiłem :P ale zawsze się może komuś przyda ;) mam pytanie a mianowicie chodzi o to że sprzęgło na rozgżanym silniku chodzi dobrze a na zimnym nie ma go w ogólę czeg to może być przyczna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannex Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Zły olej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziasza88 Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 całkiem możliwę ponieważ ja oleju nie zmieniłem a prawdopodobnie jest 15w40 jaki olej jest najlepszy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi