Querly Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Cześć :) ! Mam problem z moją crm .. mianowcie gdy odpaliłem motor i wrzuciłem pierwszy bieg zgasł o.O zaraz po tym wrzuciłem luz. i znów odpaliłem motor i znów jedyneczka i zgasł .. od tamtego czasu nie moge wrzucić luzu :( Tylko moge wrzucić 1 bieg w górę i dół . Na sprzęgle jak go kopne to nie chce odpalić . Ta dźwignia od zmiany biegów wrzuci bieg większy lub mniejszy tylko o jeden stopień a jak chce dać np. 6 - 1 to objeżdża .. Co to może być ?:) ps; jest to mój pierwszy enduro i jestem kompletnie ciemny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Sprzęgło Ci działa w ogóle? Masz jakiś czujnik na stopce bocznej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Querly Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Sprzęgło działa . czujnik na stopce też mam ale nie działa . chciałem kupić nowy/używany ale na allegro niema , jest nie za dużo części do tej hondy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 A przy próbie wrzucania luzu ruszasz motocyklem do przodu i do tyłu na zmiane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Querly Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 tak. ciągle jest na biegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 No to musisz sie dobrać do mechanizmu zmiany biegów pod prawym deklem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 olej w skrzyni jest? kiedy zmieniany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Querly Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Olej jest wymieniany był we wrześniu , po prawym deklem ?? a nie po lewym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi