Jawa Mustang - żółta Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Witam.Niedawno kupiłem motor bez papierów. Motor na 100% nie kradziony. Rutynowa kontrola drogowa. Motor niezarejestrowany, brak przeglądu, OC i umowy kupna.Orientuje się ktoś jaki grozi mi wymiar kary? Z góry dziękuję za pomocne odpowiedzi.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Już zostałeś złapany czy tak profilaktycznie pytasz ? Zależy od policmajstra, może Ci wykręci fajkę i każe pchać do domu, a może dać mandat za brak oc itd które to dużo wynosi .(nie pamiętam ile) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawa Mustang - żółta Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Wczoraj mnie złapali i dziś mam z nimi gadać. To młody policjant i będzie się chciał wykazać, więc raczej się nie skończy na małym mandacie... Stąd też chciałbym wiedzieć ile mogę dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycoh Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 (edytowane) masz prawko na motor ? jeżeli nie to 500plnbrak OC na motocykl- coś około 3500plnbrak przeglądu brak dokumentów przy kontroli 100pln tak czy siak w 5000pln powinieneś się zamknąć :) tak to jest jak się kupuje motocykle bez papierów...i nie ważne czy jest to komarek kupiony za 100pln czy najnowsze Kawasaki bez papierów... Edytowane 14 Marca 2013 przez cycoh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 cycoh ale nie koniecznie ;) Myślę że tak źle nie będzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawa Mustang - żółta Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Ehh... No dzięki, zobaczymy jak to będzie, ale liczę na najgorsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Napisz jak się skończyło później ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubasa Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Witam, parę lat temu ugadałem się z policjantem, że mu przywiozę kasę na drugi dzień, do dziś mnie nie widział... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmoko141 Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Witam, parę lat temu ugadałem się z policjantem, że mu przywiozę kasę na drugi dzień, do dziś mnie nie widział... Aha, jesteś Spoko z pewnością można ci zaufać :) Cytuj Nie jeździj szybciej, aniżeli twój anioł stróż potrafi latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Witam, parę lat temu ugadałem się z policjantem, że mu przywiozę kasę na drugi dzień, do dziś mnie nie widział... Czyli, ze tak honorowo postapiles?Gratulacje, myle ze podziwu tutaj tym wyczynem nie wzbudzisz... PozdrF. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hashman Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Witam, parę lat temu ugadałem się z policjantem, że mu przywiozę kasę na drugi dzień, do dziś mnie nie widział... W końcu to tylko "pies", nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi