batur1001 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Witam zacnych towarzyszy:) Otóż mam do Was wszystkich i każdego z osobna wielka prośbę, która kieruje do każdego posiadającego jednoślad (oczywiście bez dyskryminacji mniejszych pojemności). Dnia 27 kwietnia obecnie wlekącego się roku mój dobry kolega daje się oficjalnie i bez sprzeciwu ze swojej strony zaobrączkować przez przedstawicielke płci przeciwnej. I bardzo mnie prosił o zorganizowanie jakiejś obstawy na ten ważny dla niego dzień. On także jest motocyklistą, na dodatek prowadzi nauke jazdy i szkoli mlodych adeptów. Ślub odbędzie się w Buku (gdyby ktos nie kojarzył to to piękne miasto obok którego leży Poznań 25km w strone Nowego Tomyśla) z datą j.w godzine podam troche bliżej terminu. Więc koledzy proszę o informacje czy ktoś byłby chętny żeby przyjechac (najlepiej jakby wszyscy wpadli ale wiadomo że nie każdemu może pasować). Daje znać wcześniej i czekam na odzew. Prosze nie zawiedzcie kolegi, a po drugie oszczędźcie moje ja*a które urwie mi jak nikt się nie zjawi. Piszcie czy Jesteście chętni czy nie a jak bedzie jakikolwiek odzew podam więcej info co do samej organizacji... dzięki koledzy z juz teraz Lewa w góre:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayer Lack Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Może być problem kolego :blush: 27 kwietnia zaczyna się weekend majowy i raczej większość wyjeżdża :blush: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batur1001 Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Zdaje sobie sprawe, ale zapytac nie zaszkodzi a może znajdzie sie ktoś kto zechce podlecieć i umilić uroczystość :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon000 Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Ja wstępnie się piszę. Nie wiem jak będzie z pracą gdyż mam różne godziny i dni pracy ale jestem chętny- jak mogę to pomogę. W razie czego czekam na namiary. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 sory ale jeśli kolega jest motocyklista to dlaczego sam nie napisze tego posta ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batur1001 Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Sprawa wygląda tak, że on poprosil mnie o zaproszenie kilku znajomych. Ale jego przyszła żona chce żeby obstawa była możliwie dużą. To ma byc taki dodatkowy prezent dla niego. Dlatego zwracam się z prośba przez forum. Liczna ekipa która mam nadzieje się uzbiera ma być niespodzianką, on się spodziewa kilku motocykli... mam nadzieje, że niespodzianka wypali. Szczegółowe namiary podam w weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon000 Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Dobra czekam za odpowiedzią. Może się jeszcze kogoś zorganizuje :) Byle do wiosny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bp7612 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 przyjadę z miłą chęcią a weekend majowy zaczynam dopiero 30 maja więc chętnie się wstawię :) czekam na info co i jak i o której spotkanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 My niestety nie podjedziemy, bo planujemy weekend majowy zacząć nawet od 26 :)W każdym razie koledze życzę powodzenia a Tobie również w szukaniu obstawy, bo akurat w ten weekend łatwo nie będzie. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batur1001 Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 No dzięki, mam nadzieje, że ktoś sie skusi :) Każdy ma znajomego, on tez kogoś tam zna więc może powoli sie kilka osób uzbiera :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Batur - zaloguj sie na wgm.net.pl i tam zagadaj, tam sama ekipa z Wlkp.Tylko nie zapomnij sie przedstawić :) Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batur1001 Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Dzieki, spróbuje tam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi