bendix232 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Witam serdecznie, jestem nowym użytkownikiem forum. Otóż mam problem ze swoim sprzętem. Gdy jadę np. na zimny silniku między 90-110 po pewnym czasie motor zaczyna dławić się, traci moc i następnie gaśnie( czasem trzymam manetkę na full i po chwili chodzi już normalnie). Na ciepłym silniku występuje to częściej. Może ktoś będzie wiedział co z tym zrobić? Niestety nie stać mnie na mechaników, wolę sam pokręcić. A sezon już wielkimi krokami i trzeba zacząć już naprawy. Pozdrawiam i czekam na konkretne odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Jak Cię nie stać na mechanika to sprzedaj motocykl. Sam pewnie tego nie ogarniesz , poza tym 110 na zimnym silniku to pewnie okolice max obrotów, a takim sposobem szybko Twój silnik zrobi kuku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Odstaw na rok i poczytaj w necie kilka podręczników mechaniki motocyklowej a potem kup komplet narzędzi i napisz ponownie posta Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi