luka270 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 WITAM !! jak to ściagnąć aby nie uszkodźić :wink: zabezpieczenie śćiągnałem i nic bez efektu-Uploaded with ImageShack.us[/url Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 To to znaczy co dokładnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luka270 Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 chce to wyjać i nie mogę w żaden sposób uderzałem i nic a to aluminium wiec boje sie ze może pęknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Uderzasz a czy w dobrą strone ? To znaczy wałek koła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luka270 Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 tak własnie robiłem z nakrętka i przez drewno i nic trochę nawet nakrętka się zbiła -uderzałem od strony kola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Ściągacz 2 łapkowy masz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luka270 Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 wiec zębatka w pierwszej kolejność i potem reszta ja chciałem w calość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Tak ale ściągacz 2 łapkowy możesz potraktować jako prasę wyciskająca wałek. To lepszy pomysł niż pranie młotkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luka270 Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 ''wueska'' :notworthy: :notworthy: udało się !!!dzięki!!z ściągaczem nie poszło tak do końca bo brakło mocnego zaczepu ale metoda prób i błędów sciągacz pomógł na tyle ze końcówka należała do młotka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Wymiana łożysk czy tak chciałeś zobaczyć co jest w środku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 chcial zobaczyc czy zejdzie :wink: Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luka270 Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 (edytowane) aż tak ciekawy to nie jestem;)zostanią wymienione łożyska i to co będę musiał a jak mi w sezonie odmówi posłuszeństwa tak 400 km od domu to zapalniczka i się ognisko zrobi ;)DZIĘKI WIELKIE !!!! :crossy: Edytowane 28 Lutego 2013 przez luka270 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Jak będziesz tak bił młotem i sklepywał nakrętki to nawet nie wyjedziesz z garażu, więc nie martw się o te 400km. Jedyny młotek jakiego używa się w mechanice to gumowo-plastikowy. Wszystkie inne wyrzuć, chyba że plastiki na gwoździach mocujesz. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi