majki.moto Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Z racji wykonywanego zawodu wiem że od 5 do 9 marca szykuje sie super pogoda. Mozę ktoś chętny na jakieś " rozprostowanie kości" po zimie ??? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 ja bardzo chętnie :-) Możemy jakąś rundkę zrobić Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raciaty Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Meteorolog mówi TAK ale kto te dziury w asfalcie wypełni bo chyba nie stomatolodzy. Cierpliwość wskazana ale latać też mi się już chce ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 ja bardzo chętnie :-) Możemy jakąś rundkę zrobić Masz moto w Rybniku ? Jak by sie okazało faktycznie że ma być taka pogoda i będe miał wolne to też bym coś pośmigał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Jasne ze w Rybniku . Gotowy do wyjazdu także czekam na propozycje gdzie jedziemy i ... na słoneczko :-) Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 W marcu jak w garncu. Jeszcze zobaczycie jak Wam śniegiem sypnie hihihi :icon_twisted: Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Ja po poligonie Honkerem pośmigam hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Przejadę sie co by zerknąć czy wsio OK .Tak ze 20-30 km Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 honkerem sie nie liczy bo ma cztery koła :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 honkerem sie nie liczy bo ma cztery koła :P nigdy nie wiadomo kiedy któreś może odpaść :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 hehe no tego się można spodziewać po tym polskim przebłysku myśli technicznej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 4x4 2,4 litra pojemności + Turbinaprzy takiej mocy może całe osie pogubić podczas przyśpieszania :Dtrzeba delikatnie operować gazem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Forest i Dudi idzcie sobie na jakieś forum 4x4 :D Adi to kiedy będziesz wiedział kiedy masz wolne ? Majki.moto jaka temperatura jest prognozowana na te dni i na ile masz realne te prognozy ? Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foresst Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Forest i Dudi idzcie sobie na jakieś forum 4x4 :D Adi to kiedy będziesz wiedział kiedy masz wolne ? Majki.moto jaka temperatura jest prognozowana na te dni i na ile masz realne te prognozy ?no Ja od poniedziałku będę miał 2 tyg 4x4 :P a jak dobrze pójdzie to i 8x8 :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudinozor Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 8X8 prosto z siemianowic ? Ja niestety Pablo mam robote w kratke teraz i dopiero wieczorem wiem czy na nastepny dzien mam jakąś prace. Może się uda jakoś zgadać a jak nie to trudno- cały sezon na horyzoncie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi