Damian1993 Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 (edytowane) Witam wszystkich marzenie spełnione :) właśnie dziś kupiłem Honde 750 seven fifty z 1992 jak się nie myle pierwszy rok wydania jest naprawde ładna i zadbana:)) Jest to mój pierwszy poważny motocykl mam nadzieje że będzie służył :)) to mam nadzieję do zobaczenia na zlotach:))) Edytowane 15 Lutego 2013 przez Damian1993 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Piszczałka Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Zacny sprzęt, gratuluję. ;) Dbaj o nią, z pewnością się odwdzięczy wrażeniami jakich Ci dostarczy podczas jazdy ;) PS: Wrzuć jakąś fotkę Hondy :) Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Ładna i klasyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelhead Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Damian napisz coś więcej, jak długo szukałeś, ile złomów widziałeś, ile dałeś itd - też chyba w sezonie kupię coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian1993 Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 (edytowane) Szukałem miesiadz , widziałem dwie takie ale kolor i stan był nie za bardzo no i patrzyłem tez bandita to też złom się okazał a za tego dałem 5500zł może ktoś powie że to drogo za ten rok ale ja chciałem mieć z pierwszych lat produkcji silnik srebrny:)) bo z czarnym nie podobaja mi sie. Jest zadbana i naprawde mi sie podoba:) jeszcze wymiana filtra i oleju przed sezonem i czekam na pogodę :) aha no fotkę dodam jak Honda będzie u mnie bo jeszcze muszę ją przywieść ale to na dniach :) Edytowane 16 Lutego 2013 przez Damian1993 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gunnar Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 (edytowane) Gratulacje. Z tego co pamiętam SevenFifty mają hydrauliczną regulację zaworów ?. Edytowane 16 Lutego 2013 przez Gunnar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Gratuluję. Pamiętaj, że sprzęt ma już kilka i jeśli zostało Ci grosza, to daj go do warsztatu na sprawdzenie podstawowych elementów jak hamulce i zawieszenie, ma być bezpiecznie. Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian1993 Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 takak ma kasowanie luzów na zaworach :) a co do rady to się zastosuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuutek Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Szukałem miesiadz Masakra... :D Graty, niech służy ! :) Cytuj ..., bo Kawasaki musi być zielone, czyli ZX10R II gen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goguś Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Miałem kiedyś CBX 750F.Całkiem fajne moto,w sam raz na pierwszy sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian1993 Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Już jest w garażu :)))) teraz czekam na pogode na przeglad się go da i będę wiedział co i jak. Na silnikach słabo się znam ale mam nadzieje że będzie służył a fotki to dam jak aparat będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian1993 Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 (edytowane) no i jest aparat i jest fota :))) oto moje moto http://www.iv.pl/ima...90625178026.jpg już po serwisie przygotowany do sezonu :biggrin: Edytowane 26 Marca 2013 przez Damian1993 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Gratulacje :) pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekj Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Piękny sprzęt.Co Honda to Honda !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bager Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Gratki :) Fajne moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi