skaleckidam Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 (edytowane) WitamPoszukuje czujnika stopu hamulca przedniego lub jakiegoś alternatywnego rozwiązania.Na zdjęciu poniżej czujnik oryginalny na kablu o napięciu 250V i natężeniu 6A i taki jaki mi się udało dorwać to 240V i 5A lecz nie wiem czy działa na tej samej zasadzie Edytowane 11 Lutego 2013 przez skaleckidam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Też szukam czujnika i poradzono mi zaopatrzyć się w czujnik ciśnieniowy. http://allegro.pl/listing.php/search?category=156&sg=0&string=czujnik+ci%C5%9Bnieniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skaleckidam Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Taki ciśnieniowy mam montowany do hamulca nożnego, on jest wkecany w pompke. Z przodu nie ma chyba możliwości, bo on jest zaraz przy klamce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Wkręcasz go zamiast śruby mocującej przewód hamulcowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skaleckidam Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 (edytowane) Wkręcasz go zamiast śruby mocującej przewód hamulcowy.i poprostu przedluzam ten przewod ktory idzie od orygonalnego czujnika?? Edytowane 11 Lutego 2013 przez skaleckidam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 stary czujnik możesz wtedy zdemontować. W nowym, tym z allegro, masz przewody i łączysz je z instalają motocykla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skaleckidam Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 ale bomba :D dzieki a juz sie martwilem. Sprobuje jeszcze zamontowac ten drugi co jest na obrazku, jak sie uda to zostanie a jak nie to ten cisnieniowy zamontuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Włącznik, który pokazałeś na focie z powodzeniem można zastosować. Ma trzy wyprowadzenia. NO - normaly open NC normaly closed. Pierwsza nóżka jest wspólna.Musisz podpiąć się pod wspólna i wyjście NO. Biorąc miernik sprawdzisz moja wersje. Po wciśnięciu ma zamykać obwód miedzy wspólna a NO. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skaleckidam Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Zastanawialem sie wlasnie jak to podlaczyc, dzieki za instrukcje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi