Limo Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Pilot Roady, jak sama nazwa wskazuje :P Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Pilot roady nie nadają się do szybszej jazdy. Spróbuje z tymi SportSmartami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbravo Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 to juz chyba ktorys temat na ten temat, wypada mi tylko przypomniec co mowilem ze 2 lata temu pewnie, ze najlepsza opona na droge jest M3 i w zasadzie produkcje jej wstrzymali ale zastapili M5. M5 nie znam ale m3 nie mialo sobie rownych..... Cytuj General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 A M15 to w ogóle będzie fiu fiu ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 A, wezmę jednak Dunlopa D212. To bedzie najlepiej obuta CBFka w okolicy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Torowe na tor. Na ulice z kilku powodów się nie nadajo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 No zobaczymy jak będzie, może na gymkhanie tak puszczać nie będzie bo na Pilot Powerze dość mocno glebnąłem pare razy. Zrobiłem na nich szalone 2tys km. Nie mogę znaleźć rozmiaru 160. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 D212 raczej niedogrzejesz na gymkanie i będzie jak po lodzie. Próbowałeś innych co standardowo lądują na sportach, jak BT016, czy diablo rosso 2? W porównaniu do tych michelinów powinny równie dobrze na zimno kleić, ale może będą się progresywniej poddawać i zanim przyglebisz będziesz mógł zareagować? Nie znam specyfiki gymkhany, ale wydaje mi się że idziesz w złym kierunku. Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Wcześniej pisałeś o szybszej jeździe a teraz o gymkanie. Zdecyduj się ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi