Drwal84 Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Tak jak w temacie, kupie EXC 520/525.Oferty w temacie, na PW, GG- 5426569 lub 692 078 679. Moze byc do remontu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 a powiedz szczerze, ile juz obejrzałes sprzętów z allegro, iloma jezdziłes? wg mnie nie ma specjalnego problemu z zakupem tego modelu, masz pełen zakres cen, wersji, z kwiem bez kwita, ładne, brzydkie, tanie drogie...i nie wykluczaj tez 450 bo to praktycznie to samo, mi się trafił 525 to wziąłem, ale 450tą bym takze nie pogardził, no nad 400sta bym się dopiero zastanowił :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drwal84 Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 400 miałem- sprzedałem po paru miechach chociaz sztuka piekna była, kupił kolega. Problemu moze nie ma, ja jestem z północy Polski a cały sprzet konketniejszy jest na południu, ok 300-400 km. Nie pojade tylu klockow po nie wiadomo co. Na 525 z rocznikow 04-06 za 12-13 klockow mnie nie stac wiec od razu odpuszczam. Szukam raczej 520 do 10 000 i do tego kasa na wymiana czesci z silnika , czyli budzet max 13000.Kupujac sprzet za 12-13 koła, nie zostaje mi nic na ewentualne wymiany, a nie wierze sprzedajacemu na słowo , ze wszystko jest ok i nic nie trzeba wymieniac.Mysle, ze takie podejscie jest rozsadniejsze niz wydawanie całej kasy na moto ,a potem nie miec złotowki na ewentualny remont. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drwal84 Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Moto kupione :] Temat do zamkniecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Moto kupione :] Temat do zamkniecia.Pochwal sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drwal84 Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 http://otomoto.pl/ktm-exc-M3506959.html - to ten.Dobre pieniadze, zadnych zastrzezen co do stanu technicznego, wszystko działa wiec grzechem bylo nie kupic. Od jutra zaczynam rozbierac i szykowac do sezonu :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi