ladiesmotorrumble Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Cześć wszystkim! Chcialabym zaprosić zmotoryzowane dziewczyny na: BABSKI WYPAD MOTOCYKLOWY 14-16 CZERWCA 2013 ale o co chodzi?... Jakiś czas temu pojawił się pomysł zorganizowania motocyklowego wypadu na weekend w towarzystwie samych kobiet. Pomysłów jak to zorganizować jest mnóstwo, gorzej z ich realizacją. Dlatego powolutku staramy się aby pomysł przerodził się w czyn i ruszamy. Chcemy podkreślić, iż nie organizujemy zlotu!! Jest to zwyczajny babski wypad.Zapraszamy wszystkie chętne Panie jeżdżące na dwóch kołach! ... Nie liczy się moc i inne parametry maszyny, liczy się to,że przyjedziecie!!! Powodzenie całej akcji zależy od ilości chętnych zmotoryzowanych kobiet. Z czasem będziemy informowały was o atrakcjach jakie dla was szykujemy i oczywiście o miejscu docelowym. Jedno jest pewne...wyruszamy z Poznania:) Zapraszamy również do odwiedzania bloga www.borntobefree.bloog.pl(tym się interesujemy) jeśli posiadacie konto na Facebooku to zapraszam do odwiedzania (panowie równiez mile widziani...na profilu :biggrin:)http://www.facebook.com/#!/pages/Ladies-MOTOR-Rumble/104567089713610 Kontakt również pod adresem:[email protected] ZAPRASZAMY!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amnezja Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Zainteresowanam. Czekam na konkrety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 (edytowane) Natalia, a może Magda? - czuję się dyskryminowany :biggrin: Edytowane 2 Lutego 2013 przez konrad1f Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amnezja Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 i oczywiście o miejscu docelowym. Widziałam. Barrrdzo fajne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziacr Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Ja tez jestem zainteresowana ...czekam na wiesci co gdzie o ktorej wyjazd itp... :cool: i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayer Lack Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Ja tez jestem zainteresowana ...czekam na wiesci co gdzie o ktorej wyjazd itp... :cool: i pozdrawiam I ja jestem zainteresowanaAdrianna:-) :-) :-) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ladiesmotorrumble Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 dziewczyny....się dzieje!!!!! wiecej info na: http://www.ladiesmotorrumble.blogspot.com 1. Jazdy testowe motocyklami H-D2. Pokaz makijażu retro3. Stoisko z sukienkami w stylu Pin Up firmy Lady Carotta4. Konie na agroturystyce5. Ognisko Pamiętajcie, że goni nas termin zaklepania noclegu na całeh agroturystyce...do połowy kwietnia deklaracja i opłata za nocleg. Agroturystyka jest mała więc w zwiazku z tym ilość miejsc mocno ograniczona. Kto pierwszy ten lepszy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ladiesmotorrumble Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 dziewczyny....się dzieje!!!!! wiecej info na: http://www.ladiesmot...le.blogspot.com 1. Jazdy testowe motocyklami H-D2. Pokaz makijażu retro3. Stoisko z sukienkami w stylu Pin Up firmy Lady Carotta4. Konie na agroturystyce5. Ognisko Pamiętajcie, że goni nas termin zaklepania noclegu na całeh agroturystyce...do połowy kwietnia deklaracja i opłata za nocleg. Agroturystyka jest mała więc w zwiazku z tym ilość miejsc mocno ograniczona. Kto pierwszy ten lepszy:) info z dnia 11.03.2013: Informacja dotycząca własnego namiotu: 10PLN od namiotu + 8PLN od osoby Myślimy, że 15 namiotów wejdzie bez problemu na teren agroturystyki, tak więc niech wieść się niesie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heros Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 też mam dobrego konia 1300 Yamaha :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cori Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 (edytowane) Nawet Ślask się wybiera :) to którą z dziewczyn będzie okazja do poznania na żywo ? ;) Edytowane 7 Czerwca 2013 przez cori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi