Skocz do zawartości

CR,KX,RM,YZ?Doradzcie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy juz wczesniej nie bylo na ten temat postow ale przegladalem i nie zauwazylem konkretnych komentarzy.Chodzi mi dokladnie o 125 tki mam na oku 125Yz i sie zastanawiam bo jest drozsza niz pozostale 125tki slyszalem ze yamaha jest lepsza latwiej sprzedac itd.Doradzcie prosze z gory dzieki :D

Ja bym radził kawasaki, sam posiadam kawe i sprawuje sie bardzo dobrze. Yamaha tez jest dobra ale ona zajmuje te dalsze miejsca. nnnnna początku jest honda kawasaki i ktm.zato do tych lepszych części sa droższe szczegulnie ktm. a do tych gorszych jak np. suzuki rm są o wiele tańsze.

Ja bym radził kawasaki, sam posiadam kawe i sprawuje sie bardzo dobrze

Każdy chwali swoje. :D

Yamaha tez jest dobra ale ona zajmuje te dalsze miejsca

W kalise 125 junior 1 miejsce ma Yamaha. W kalsie 125 Na pierwszym KTM później yamaha.

nnnnna początku jest honda kawasaki i ktm

Hondy w 125 praktycznie już nie jeżdzą to samo tyczy sie kawasaki. Teraz jest pratycznie tylko yamaha i KTM i coraz częsciej suzuki.

• Administrator
Hondy w 125 praktycznie już nie jeżdzą to samo tyczy sie kawasaki. Teraz jest pratycznie tylko yamaha i KTM i coraz częsciej suzuki.

Po połączeniu się Kawasaki z Suzki otwierają się nowe możliwości - lepiej dopracowane motocykle, lepszy i tańszy dostęp do części, serwisu itd.

Kawasaki to wielka legenda crossu, ostatnio bardzomocno przyblakła. Objechały Kawę i Yamaha i Honda, nawet eurpejski KTM.

Ale myślę, że legenda wróci, i po połączeniu z Suzuki w końcu zaczną powstawać motocykle, które znów nawywracają w światku motocyklowym. Ale to już będzie się odbywać w klasie 4T, bo 2T skazana jest na smierć, której właśnie jesteśmy świadkami.

Takim pierwszym zwwiastunem nowej jakości jest KX250 4T Kawasaki - waży 92 kg, ma moc wyższą niż YZ250, dopracowane zawieszenie. Przepiękna sprawa.

pzdr

(Przepraszam Dominik)-> za ten komentarz.-> jezeli można go nazwać komentarzem.

A co do Suzuki (125)-> to nie sądze że opuszczają one tory MotoCrossowe. wręcz przeciwnie są one co raz to bardziej udoskalane i o wiele lepsze w eksploatacji. a jeżeli rzeczywiście opuszczają to szkoda...

Ja bym radził kawasaki' date=' sam posiadam kawe i sprawuje sie bardzo dobrze[/quote']

Każdy chwali swoje. :banghead:

Od razu chwali, poprostu chłopak wie co dobre ;)

No własnie, wracając do nowości Kawasaki KX 250 4T ;)

Dominik, widziałeś już ją na własne oczy, może już jeździłeś?? Mnie ta maszyna kompletnie rozbroiła, nie wiedziałem że z 4T można tyle mocy wyćiagnąc 8O Szkoda tylko, że premiera następnej nowości Kawasaki (KX 450 4T) została przesunieta na 2006 rok :?

Ja widizałem suzuki rmz 250 4T a to są bliżniacze motocykle. Temat był o tym jaki teraz najlepiej motocykl kupić a nie jak sie bedzie rozwijała konkurencja producentów w motocrosie. Z tego co widziałem to nowe suzuki 4t nieżle wymiata. Kawa jest identyczna więc też pewnie jest super ale narazie nie ma jej na Polskich torach. Niby ten sam model co suzuki ale jest od niego droższa więc to jest przyczyną że wszyscy wybierają rmz 250