ssass Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Szukam dla siebie czegoś na droge . Ale mam problem nie moge sie zdecydowac na coś konkretnie, mam przerwe w jeździe (na swoim) 9/10lat ale ciągle jeżdze na crossie.-kawasaki er6-suzuki GSR-yamaha Fazer To maszyny ktore biore pod uwage no i cena max 12/13tyś - najlepiej po 2004r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssass Posted February 28, 2013 Author Share Posted February 28, 2013 Widze że forum umarło :(a ja chciałem jakichś rad - zdecydowałem sie już że bedzie to Fazerka lub Hornet oczywiście 600ccm ale trudno dobrze wybrać ten konkretny i jedyny . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horb Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 Forum nie umarło. Proponuje wyszukiwarkę na początek. Quote "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssass Posted March 4, 2013 Author Share Posted March 4, 2013 :) już nie aktualne .właśnie nabyłem Hornetanie brałem go na początku pod uwage ale sie trafiło i już...do zobaczenia gdzieś na drodze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts