Aśka Opublikowano 12 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2004 Dajcie jakieś namiary gdzie mam wysłaćmożesz na ten cholerny adres [email protected] to sobie każdy z tym zrobi co będzie chciał :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 13 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2004 Dajcie jakieś namiary gdzie mam wysłaćmożesz na ten cholerny adres [email protected] to sobie każdy z tym zrobi co będzie chciał :mrgreen: Czekam na namiary na FTPa. Nie chce mi się wysyłać 100 zdjęć w paczkach po 4-5 bo każde ma po 700k lub 1 MB na skrzynkę pocztową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 13 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2004 skrzynka ma 100 MB a każy załącznik może mieć 10MB.no ale nie to nie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Biker Opublikowano 13 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2004 wreszcie mi sie udalo zalogowac , mialem problem wyskakiwal" blad ogolny "przy rejestracji ale juz jest ok , ja rowniez dziekuje za wsaniala zabawe bylo zaje....szkoda tylko ze nie zaliczylismy z Dakota browaru ale moze inym razem , pozdrawiam i napewno sie na kolach znow kiedys spotkamy Biker ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 13 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2004 No Biker jesteś spoko gość 8) co do browaru to sie jeszcze kiedyś zgadamy i sobie go zwiedzisz bo całkiem fajnie to wygląda, jak tyyyyle piwa się leje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffa Opublikowano 14 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2004 Nio, browarek byl supcio! Ale za malo kuponow na piwo daja :twisted: Fucktycznie szkoda, ze nie obejrzeliscie browarku z nami. Nastepnym razem co nie Pidzi?Pozdrawiam i witam Biker na forum ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 14 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2004 Taaa sssssie cośśś zzzzorganizuje :mrgreen: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poczwar Opublikowano 17 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2004 oj leje sie leje, szkoda tylko ze tak daleko stad....... co ja bym teraz dal za zimnego zywca...... albo dwa.... pozdrowienia z Londynu (najbardziej sqrwialego miasta na swiecie - Zywiec 1,20 funta) :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 19 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2004 To już wiemy poczwarku co bys dal za zimnego Żywca... :arrow: 1,20Ł :mrgreen: :arrow: :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffa Opublikowano 20 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2004 oj leje sie leje' date=' szkoda tylko ze tak daleko stad....... co ja bym teraz dal za zimnego zywca...... albo dwa.... pozdrowienia z Londynu (najbardziej sqrwialego miasta na swiecie - Zywiec 1,20 funta) :P :P[/quote'] No Poczi, witamy! Z calym sercem i cala dusza jestesmy z Toba. Pamietaj: dzien bez Zywca dniem straconym! :mrgreen: Poraz setny sie okazuje, ze piwo najlepiej sie pije w Polsce, raz, ze z super ekipa (patrz grupa AWGP) a dwa, ze za jedyne max 3 zeta. :P Dorób sie tam kokosów i wracaj z banicji.Andrychów pozdrawia. :P Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poczwar Opublikowano 24 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2004 dzieki wielkie i wzajemnie pozdrowienia dla wszytkich :!: :!: :P :P na szczescie poczwar zawsze sobie poradzi - mam juz przepis na impreze:pkt1.graffen valder - 0,49£ (zimny nawet niezle wchodzi)pkt2.po 2 valderach smak sie zatraca i mozna zaczac kroic cydra (1,4£ za dwa litry)to taki lokalny wyrob z zachodnie ewropy, straszny sikacz, ale po 2 litrach jest juz dobrze i mozna sie odwazyc na:pkt3.wiskacz tesco 2£ za 0,5l (40% !!!!)po wiskaczu to juz nawet angielki zaczynaja byc ladne..... wiecej chyba nie musze dodawac :P :mrgreen: pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 24 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2004 Poczwar i tak iwemy że się za wszystko chwytasz więc po co Ci to tesco?? chyba na odwage jedynie :P 3maj sie z**bie :!: :P I nie daj sie zydowi :!: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi